S’aprova un contracte per arreglar el cablejat de diversos fanals d’enllumenat públic de la Miralba

La Junta de Govern del 30 de gener ha aprovat un contracte menor de serveis amb l’empresa bisbalenca Instal·lacions Cañellas per 9.534,20€ (IVA inclòs), per arreglar el cablejat de diversos fanals d’enllumenat públic de la Miralba, que ha estat sostret durant els darrers mesos.

La instal·lació d’enllumenat públic de la Miralba compta amb un sistema antirobatori que no hauria de permetre treure els cables soterrats. No obstant això, els lladres que han sostret cablejat durant els darrers mesos, han estirat el cablejat amb vehicles de tracció mecànica, arribant a trencar els cables soterrats. A banda del cablejat, també han robat les tapes que tenen els fanals per accedir al cablejat i part de l’equip electrònic que hi havia (en alguns casos no l’han arribat a sostreure, però sí l’han trencat o espatllat).


CASTELLANO | La Junta de Gobierno del 30 de enero ha aprobado un contrato menor de servicios con la empresa bisbalenca Instal·lacions Cañellas por 9.534,20€ (IVA incluido), para arreglar el cableado de varias farolas de alumbrado público de la Miralba, que ha sido sustraída durante los últimos meses.

La instalación del alumbrado público de la Miralba cuenta con un sistema antirrobo que no tendría que permitir sacar los cables soterrados. No obstante, los ladrones que han sustraído cableado durante los últimos meses, han tirado del cableado con vehículos de tracción mecánica, llegando a romper los cables soterrados. Aparte del cableado, también han robado las tapas que tienen las farolas para acceder al cableado y parte del equipo electrónico que había (en algunos casos no han llegado a sustraerlo, pero sí lo han roto o estropeado).