SUBVENCIÓ NATALITAT I ADOPCIÓ. XEC NADÓ. CONVOCATÒRIA 2020

Enllaç Convocatòries de subvencions 2020. Portal de transparència de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a iniciativa de la Regidoria de Comerç, ofereix un ‘Xec nadó’ que conté diversos vals per un import total de 100€ per bescanviar als comerços locals per productes. El ‘Xec nadó’ és una iniciativa que es va engegar ara fa cinc anys amb l’objectiu de donar a conèixer, potenciar i dinamitzar el comerç local i va adreçada a aquelles famílies bisbalenques que hagin tingut o adoptat un nen o una nena durant l’any 2019, amb l’objectiu d’ajudar-les amb les despeses.

L’import que l’Ajuntament destina a la partida del pressupost per a aquestes subvencions és de 5.000€ i el termini per cursar la sol·licitud per acollir-se a aquesta subvenció estarà obert fins al dimarts 17 de novembre de 2020, ambdós inclosos. Els sol·licitants hauran d’entrar per registre d’entrada a l’Ajuntament –de forma presencial o telemàtica- la documentació especificada en l’anunci de la convocatòria, que es pot descarregar en aquest enllaç: https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20201020&anyp=2020&num=07517&v=i

Per a més informació podeu contactar amb l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, per telèfon: 977 68 84 38 o a través del correu electrònic info@bisbalpenedes.com. També podeu adreçar-vos directament a les oficines municipals, al carrer Major, 21.

SUBVENCIÓ NATALITAT I ADOPCIÓ 2019-2020

1. MODEL DE SOL.LICITUD DE LA SUBVENCIÓ DE NATALITAT I ADOPCIÓ
2.ACCEPTACIÓ SUBVENCIÓ DE NATALITAT I ADOPCIÓ

SUBVENCIÓ NATALITAT I ADOPCIÓ. XEC NADÓ. CONVOCATÒRIA 2019

Enllaç Convocatòries de subvencions 2019. Portal de transparència de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ofereix un ‘Xec nadó’ valorat en 100€ per gastar en comerços locals als bisbalencs que hagin tingut o adoptat un nen o una nena durant l’any 2018. El termini per acollir-se a aquesta subvenció estarà obert del 23 d’octubre fins al 20 de novembre, ambdós inclosos. Els sol·licitants hauran d’entrar per registre d’entrada de  l’Ajuntament la documentació especificada a l’anunci de la convocatòria, que es pot descarregar en el següent enllaç: https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20191022&anyp=2019&num=09405&v=i

Els comerços que s’adhereixen a aquesta campanya són: Vent de Dalt, Cal Pere Busquet, Ràdio Mendoza, Farmàcia Dalmau, Supermercat Jaume, Fruiteria Agro-Verd, Fruites i verdures Montserrat i Aliprox Supermercats.