S’aprova la contractació de serveis de defensa jurídica de l’Ajuntament davant del recurs contenciós administratiu que ha presentat l’entitat Club Segle XX contra l’aprovació del projecte de remodelació i ampliació del pavelló poliesportiu municipal (fases 1.1. i 1.2.)

La Junta de Govern del 30 de gener ha aprovat la contractació de serveis de defensa jurídica per a l’Ajuntament davant del recurs contenciós administratiu que ha presentat l’entitat Club Segle XX contra l’aprovació del projecte de remodelació i ampliació del pavelló poliesportiu municipal (fases 1.1. i 1.2.) aprovat el 2022 i consistent en la revisió dels amidaments, el pressupost i els plànols. Prèviament, l’entitat Club Segle XX havia presentat diverses al·legacions contra aquest projecte que van ser desestimades per l’Ajuntament.

La defensa jurídica s’ha contractat amb l’advocat Miquel M. Nolla Pujals i el contracte forma part de l’acord marc per als serveis d’assessorament legal i defensa jurídica del sistema comarcal de contractació centralitzada del Consell Comarcal del Baix Penedès, al que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està adherit. El cost per a l’Ajuntament de la Bisbal serà de 2.420€ (IVA inclòs).


CASTELLANO | La Junta de Gobierno del 30 de enero ha aprobado la contratación de servicios de defensa jurídica para el Ayuntamiento ante el recurso contencioso administrativo que ha presentado la entidad Club Segle XX contra la aprobación del proyecto de remodelación y ampliación del pabellón polideportivo municipal (fases 1.1. y 1.2.) aprobado en el 2022 y consistente en la revisión de las medidas, el presupuesto y los planos. Previamente, la entidad Club Segle XX había presentado varias alegaciones contra este proyecto que fueron desestimadas por el Ayuntamiento.

La defensa jurídica se ha contratado con el abogado Miquel M. Nolla Pujals y el contrato forma parte del acuerdo marco para los servicios de asesoría legal y defensa jurídica del sistema comarcal de contratación centralizada del Consell Comarcal del Baix Penedès, al que el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está adherido. El coste para el Ayuntamiento de la Bisbal será de 2.420€ (IVA incluido).