El reconegut escriptor Leonardo Padura presentarà la seva darrera obra “Personas Decentes” a la Bisbal el dissabte 18 de febrer a les 18h

El proper dissabte 18 de febrer, a les 18h, l’Auditori Salbà del CMC acollirà la presentació del llibre “Personas Decentes” de l’escriptor cubà Leonardo Padura.

La presentació anirà precedida de la inauguració, a les 17:30h, de la mostra de fotografies “En primera persona” del també cubà Jorge Arnaldo Fernández, en què es recullen instantànies de l’autor de la novel·la.

Leonardo Padura és un escriptor cubà que és conegut especialment per les seves novel·les policíaques amb el detectiu Mario Conde com a protagonista i també és molt conegut per una de les seves obres més celebrades “El hombre que amaba a los perros” (2009).

Padura va guanyar el Premi Princesa d’Astúries el 2015 i, durant la seva carrera, ha obtingut més d’una vintena de premis i reconeixements literaris. També ha escrit guions per a cinema, tant per a documentals com per a pel·lícules.

La presentació del llibre es farà en format de conversa amb, el també escriptor, José Luís Espina.

L’accés a la sala serà lliure però limitat a l’aforament d’aquesta.


CASTELLANO | El próximo sábado 18 de febrero, a las 18h, el Auditori Salbà del CMC acogerá la presentación del libro “Personas Decentes” del escritor cubano Leonardo Padura.

La presentación irá precedida de la inauguración, a las 17:30h, de la muestra de fotografías “En primera persona” del también cubano Jorge Arnaldo Fernández, en la que se recogen instantáneas del autor de la novela.

Leonardo Padura es un escritor cubano que es conocido especialmente por sus novelas policíacas con el detective Mario Conde como protagonista y también es muy conocido por una de sus obras más celebradas “El hombre que amaba a los perros” (2009).

Padura ganó el Premio Princesa de Asturias en el 2015 y, durante su carrera, ha obtenido más de una veintena de premios y reconocimientos literarios. También ha escrito guiones para cine, tanto para documentales como para películas.

La presentación del libro se hará en formato de conversación con, el también escritor, José Luís Espina.

El acceso a la sala será libre pero limitado al aforo de la misma.