El servei de bus urbà ha registrat un elevat increment d’usuaris aquest darrer any / Aquest augment coincideix amb la posada en funcionament del nou servei -que inclou el transport dels veïns de les urbanitzacions al Vendrell i incorpora una parada a L’Ortigós- i amb la disminució de les restriccions per la pandèmia de COVID-19

El servei de bus urbà ha experimentat un elevat increment d’usuaris des de la posada en marxa del nou servei el maig de 2021. Del maig de 2021 fins a l’abril de 2022, han utilitzat aquest servei un total de 9.680 usuaris. En el mateix període, del 2020 al 2021, la xifra ascendia a 5.486 usuaris i del 2019 al 2020 a 5.969 usuaris.

El nou servei de bus, a més d’incloure els trajectes entre tots els nuclis del municipi i a l’Institut Coster de la Torre (horaris d’entrada i sortida), també comunica les urbanitzacions amb El Vendrell (a l’Hospital Comarcal i a la parada de busos de l’avinguda Jaume Carner) i dona servei a tot el municipi, havent incorporat una parada a l’Ortigós.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “el resultat de la implantació del nou servei és molt positiu. Ara, estem estudiant noves millores i serveis de bus per al municipi”.

Podeu consultar els horaris, els preus i les parades del servei de bus a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/transports/


El servicio de bus urbano ha experimentado un elevado incremento de usuarios desde la puesta en marcha del nuevo servicio en mayo del 2021. Desde mayo del 2021 hasta el mes de abril del 2022, han utilizado este servicio un total de 9.680 usuarios. En el mismo periodo del 2020 al 2021 la cifra ascendía a 5.486 usuarios y del 2019 al 2022 a 5.969 usuarios.

El nuevo servicio de bus, además de incluir los trayectos entre todos los núcleos del municipio y al Instituto Coster de la Torre (horarios de entrada y salida), también comunica las urbanizaciones con El Vendrell (al Hospital Comarcal y a la parada de autobuses de la avenida Jaume Carner) y da servicio a todo el municipio, habiendo incorporado una parada en l’Ortigós.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “el resultado de la implantación del nuevo servicio es muy positivo. Ahora, estamos estudiando nuevas mejoras y servicios de bus para el municipio”.

Podéis consultar los horarios, los precios y las paradas del servicio de bus en el enlace: https://bisbalpenedes.com/web/transports/