L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès commemorarà el Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit el 21 de novembre

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, s’ha reunit aquest dilluns 25 d’octubre amb el president de l’entitat ‘Afectats Per Accidents de Trànsit – AP(A)T’, Enrique Rodríguez. Aquesta associació és l’encarregada d’organitzar l’activitat de prevenció de riscos de trànsit que any rere any es fa a l’Institut Coster de la Torre a través de Jove Baix Penedès. Durant la reunió s’ha acordat que el proper diumenge 21 de novembre, Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit, es penjarà una pancarta amb el símbol contra la violència viària -un llaç negre que simula dos carrils d’una carretera- a l’Ajuntament. Segons l’AP(A)T, aquest llaç és “un símbol per manifestar el nostre compromís amb l’objectiu de reduir les persones mortes i ferides als nostres carrers i carreteres i de no tolerar l’incivisme i la delinqüència viària” segons l’AP(A)T.

L’entitat que presideix Rodríguez forma part de la P(A)T (Prevenció d’Accidents de Trànsit) que és una associació sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública fundada el 1968 amb tres principals objectius:

  • “La reducció del nombre de persones que moren i resulten ferides en sinistres de trànsit i aconseguir una convivència pacífica i respectuosa en la mobilitat, fins a assolir que ‘cap persona mori o resulti ferida pel simple fet de moure’s pels carrers i carreteres del nostre país’.
  • L’ajuda orientació i defensa dels drets de les víctimes, reclamant un tracte més respectuós i just cap a les víctimes i afectats i una resposta més concordant a les necessitats i que repari els danys ocasionats per uns fets tolerats per la societat.
  • Defensar polítiques que prioritzin els usuaris no motoritzats, la mobilitat més solidària, sostenible, saludable i segura, el respecte a la vida i la visibilitat de les conseqüències dels sinistres de trànsit i defensa dels drets de les víctimes”.

Podeu trobar més informació sobre l’entitat accedint a https://www.pat-apat.org/


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, se ha reunido este lunes 25 de octubre con el presidente de la entidad ‘Afectados Por Accidentes de tráfico – AP(A)T, Enrique Rodríguez. Esta asociación es la encargada de organizar la actividad de prevención de riesgos de tráfico que año tras año se hace en el Instituto Coster de la Torre a través de Jove Baix Penedès. Durante la reunión se ha acordado que el próximo domingo 21 de noviembre, Día Mundial en recuerdo de las víctimas de accidentes de tráfico, se colgará una pancarta con el símbolo contra la violencia vial -un lazo negro que simula dos carriles de una carretera- el Ayuntamiento. Según la AP(A)T, este lazo es “un símbolo para manifestar nuestro compromiso con el objetivo de reducir las personas muertas y heridas en nuestras calles y carreteras y de no tolerar el incivismo y la delincuencia vial”.

La entidad que preside Rodríguez forma parte de la P(A)T (Prevención de Accidentes de Tráfico) que es una asociación sin ánimo de lucro y declarada de utilidad pública fundada en el 1968 con tres principales objetivos:

  • “La reducción del número de personas que mueren y resultan heridas en siniestros de tráfico y lograr una convivencia pacífica y respetuosa en la movilidad, hasta conseguir que ‘ninguno persona muera o resulte herida por el simple hecho de moverse por las calles y carreteras de nuestro país’.
  • La ayuda orientación y defensa de los derechos de las víctimas, reclamando un trato más respetuoso y justo hacia las víctimas y afectados y una respuesta más acorde a las necesidades y que repare los daños ocasionados por unos hechos tolerados por la sociedad.
  • Defender políticas que prioricen a los usuarios no motorizados, la movilidad más solidaria, sostenible, saludable y segura, el respeto a la vida y la visibilidad de las consecuencias de los siniestros de tráfico y defensa de los derechos de las víctimas”.

Podéis encontrar más información sobre la entidad accediendo a https://www.pat-apat.org/