L’alcaldessa Agnès Ferré ha participat en la tertúlia del programa televisiu ‘Espai Públic 2030’ com a batllesa i representant dels municipis de l’ACM

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, va participar en la tertúlia de la primera entrega del programa  televisiu ‘Espai Públic 2030’ de La Xarxa Audiovisual Local com a alcaldessa del nostre municipi i representant de tots els muncipis membres de l’Associació de Municipis de Catalunya (ACM). L’espai es va fer a la Casa Gomis, ubicada a l’espai de la Ricarda, al Prat de Llobregat i es va emetre el diumenge 24 d’octubre a les 22.45h a través de la Xarxa de Comunicació Local.

El programa ‘Espai Públic 2030’ És un espai centrat en divulgar, debatre i conèixer l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible aprovada per les Nacions Unides l’any 2015 amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Al programa de diumenge s’hi van abordar temes com l’ampliació de l’Aeroport del Prat, les línies de Molt Alta Tensió o el creixement econòmic vs. la preservació del medi ambient.

A més de l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, a la tertúlia hi van participar: Maria Garcia (portaveu de Zeroport), Narcís Prat (catedràtic emèrit d’Ecologia de la UB), Joaquim Llansó (enginyer, vicepresident de Foment del Treball, president de la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya), Eloi Nolla (Ecologistes en Acció, activista i ecologista) i Òscar Oliver (professor de la UPC School).

A més d’aquesta tertúlia, el programa fa oferir un reportatge sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat, un espai sobre problemes del territori similars (com ara la MAT), un cara a cara entre les periodistes Josep Martí i Blanch i Antonio Baños i una entrevista amb la investigadora Marta Torres Gunfaus, enginyera industrial i investigadora en Polítiques del Clima a l’IDDRI.

Podeu veure el programa íntegre en aquest enllaç: http://www.alacarta.cat/espaipublic2030

També el podeu veure o escoltar en diversos Canals de televisió i ràdio.  Trobareu el detall de les emissions aquí: http://www.alacarta.cat/espaipublic2030/emissio


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, participó en la tertulia de la primera entrega del programa televisivo ‘Espai Públic 2030’ de La Xarxa Audiovisual Local como alcaldesa de nuestro municipio y representante de todos los municipios miembros de la Associació de Municipis de Catalunya (ACM). El espacio se realizó desde la Casa Gomis, ubicada en el espacio de la Ricarda, en el Prat de Llobregat, y se emitió el domingo 24 de octubre a las 22.45h a través de la Xarxa de Comunicació Local.

El programa ‘Espai públic 2030’ es un espacio centrado en divulgar, debatir i conocer la Agenda 2030 de Desarrollo Sostenible aprobada por las Naciones Unidas en el año 2015 con los objetivos de erradicar la pobreza, luchar contra la desigualdad y la injustica y poner freno al cambio climático, entre otros. En el programa del domingo se abordaron temas como la ampliación del Aeropuerto del Prat, las líneas de Muy Alta Tensión o el crecimiento económico vs. la preservación del medio ambiente.

Además de la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, en la tertulia participaron: Maria Gracia (portavoz de Zeroport), Narcís Prat (catedrático emérito de Ecología de la UB), Joaquim Llansó (ingeniero, vicepresidente de Fomento del Trabajo, presidente de la Cámara Oficial de Contratistas de Obras de Catalunya), Eloi Nolla (Ecologistes en Acció, activista y ecologista) y Óscar Oliver (profesor de la UPC School).

Además de esta tertulia, el programa ofreció un reportaje sobre la ampliación del aeropuerto del Prat, un espacio sobre problemas del territorio similares (como por ejemplo la MAT), un cara a cara entre los periodistas Josep Martí Blanch y Antonio Baños y una entrevista con la investigadora Marta Torres Gunfaus, ingeniera industrial e investigadora en Políticas del Clima en el IDDRI.

Podéis ver el programa íntegro en este enlace: http://www.alacarta.cat/espaipublic2030

También lo podéis ver o escuchar en varios Canales de televisión y radio. Encontraréis el detalle de las emisiones aquí: http://www.alacarta.cat/espaipublic2030/emissio