La Casa de la Vila s’il·luminarà de color rosa avui dimarts amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà de color rosa avui dimarts 19 d’octubre, al vespre, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, una commemoració que pretén conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama. Aquest, és el tumor més freqüent en dones d’arreu del món i un diagnòstic precoç pot ser clau per vèncer en la lluita contra la malaltia.

Podeu trobar més informació sobre aquest tipus de càncer a: https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/dies-mundials/dia-mundial-contra-el-cancer-de-mama/


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se iluminará de color verde hoy martes 19 de octubre, al anochecer, con motivo del Día Mundial Contra el Cáncer de Mama, una conmemoración que pretende concienciar a la población de la importancia del diagnóstico precoz del cáncer de mama. Este es el tumor más frecuente en mujeres de todo el mundo y un diagnóstico precoz puede ser clave para vencer en la lucha contra la enfermedad. Podéis encontrar más información sobre este tipo de cáncer en: https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/dies-mundials/dia-mundial-contra-el-cancer-de-mama/

#SanitatBisbalPenedès #LaBisbalDelPenedès #BaixPenedès #Penedès #DiaDelCancerDeMama