Aquest dissabte 23 d’octubre podeu fer un recorregut pel passat associatiu del municipi al CMC

La Federació d’Ateneus, amb el suport de la Societat, ha organitzat una ruta pel passat associatiu i els antics espais històrics i ateneístics dels pobles de Vila-Rodona, La Bisbal del Penedès i Llorenç del Penedès, amb l’objectiu de conèixer de la mà dels historiadors locals el passat de cada poble i de les seves entitats culturals.

A la Bisbal del Penedès l’activitat està prevista per al dissabte 23 d’octubre, a les 10h, al Centre Municipal de Cultura i versarà sobre el nostre municipi i sobre el municipi de Llorenç. La durada prevista de l’activitat és de quatre hores.

Per assistir-hi és imprescindible que us hi inscriviu prèviament, entrant a l’enllaç: https://www.cutt.ly/GEZxsGW


La Federació d’Ateneus, con el apoyo de la Societat, ha organizado una ruta por el pasado asociativo y los antiguos espacios históricos y ateneos de los pueblos de Vila-Rodona, La Bisbal del Penedès y Llorenç del Penedès, con el objetivo de conocer de la mano de los historiadores locales el pasado de cada pueblo y de sus entidades culturales.

En la Bisbal del Penedès la actividad está prevista para el sábado 23 de octubre, a las 10h, en el Centre Municipal de Cultura y tratará sobre nuestro municipio y sobre el municipio de Llorenç. La duración prevista de la actividad es de cuatro horas.

Para asistir al acto es imprescindible que os inscribáis al mismo previamente, entrando al enlace: https://www.cutt.ly/GEZxsGW