Moltes gràcies per fer les vostres aportacions per al Rebost Solidari durant la Fira – El Rebost Solidari està obert a la vostra col·laboració durant tot l’any

Amb aquesta publicació us volem donar les gràcies a tots i totes els que vau portar productes d’alimentació, higiene i neteja a la Fira per donar-les al Rebost Solidari.
Si voleu fer la vostra aportació i ajudar les persones més vulnerables del municipi, ho podeu fer sempre que vulgueu. Podeu adreçar-vos directament al Rebost Solidari, anar a l’Ajuntament i preguntar per la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, o contactar amb la regidora per correu electrònic escrivint a paqui@bisbalpenedes.com


Con esta publicación os queremos dar las gracias a todos y todas los que llevasteis productos de alimentación, higiene y limpieza a la Fira para donarlos al Rebost Solidari.
Si queréis hacer vuestra aportación y ayudar a las personas más vulnerables del municipio, lo podéis hacer siempre que queráis. Podéis dirigiros directamente al Rebost Solidari, ir al Ayuntamiento y preguntar por la concejala de Bienestar Social, Paqui Cepas, o contactar con la concejala por correo electrónico escribiendo a paqui@bisbalpenedes.com