Avís: Del 26 al 29 de juny no hi haurà servei de bus urbà i el dia 2 de juliol entra en funcionament el nou servei sota demanada

ACTUALITZACIÓ | 19/07/18 Estem treballant perquè puguis disposar d’un bon servei de bus urbà. La informació d’aquesta entrada al web no és vigent. Pots trobar la informació actualitzada a 30 de juny de 2018:

El dilluns 2 de juliol comença a operar una nova empresa encarregada de gestionar el servei de bus urbà

I a 16 de juliol en aquest altre enllaç:


ACTUALIZACIÓN 19/07/18 Estamos trabajando para qué puedas disponer de un buen servicio de bus urbano. La información de esta entrada en la web no es vigente. Puedes encontrar información actualizada a 30 de junio del 2018 en este

El dilluns 2 de juliol comença a operar una nova empresa encarregada de gestionar el servei de bus urbà

Y la publicada el día 16 de julio en este otro enlace:

Informació sobre el nou servei de bus de la Bisbal

 

NOTÍCIA PUBLICADA EL 25 DE JUNY DE 2018

L’Ajuntament informa que, amb la finalitat de fer el canvi d’empresa que gestiona el servei de bus i en compliment dels períodes contractuals amb cadascuna de les empreses, del 26 al 29 de juny no hi haurà servei de bus urbà a la Bisbal. Us preguem que disculpeu les molèsties.

El dia 2 de juliol entra en funcionament el nou servei de bus en funció de la demanda que funcionarà a través d’una aplicació per a telèfons mòbils. Aquest aplicatiu permetrà que els usuaris puguin demanar i agafar l’autobús en qualsevol barri o urbanització de la Bisbal, ampliant així el servei a més veïns i evitant trajectes innecessaris, estalviant emissions innecessàries de CO₂ i altres gasos al medi ambient.

L’Ajuntament està duent a terme una campanya porta a porta amb la finalitat d’explicar als bisbalencs i les bisbalenques el funcionament d’aquest nou sistema de bus urbà que funcionarà del 2 de juliol al 31 d’octubre com a prova pilot.

Durant la prova pilot i, per tant, el període d’adaptació dels bisbalencs i les bisbalenques al nou sistema, encara es podrà agafar el bus de la forma convencional, amb l’horari i parades fixes.


CASTELLANO | El Ayuntamiento informa que, con la finalidad de hacer el cambio de empresa que gestiona el servicio de autobús y en cumplimento de los periodos contractuales con cada una de las empresas, del 26 al 29 de junio no habrá servicio de autobús urbano de la Bisbal. Os rogamos que disculpéis las molestias.

El día 2 de julio entra en funcionamiento el nuevo servicio de bus en función de la demanda que funcionará a través de una aplicación para teléfonos móviles. Este aplicativo permitirá que los usuarios puedan pedir y coger el autobús en cualquier barrio o urbanización de la Bisbal, ampliando así el servicio a más vecinos y evitando trayectos innecesarios, ahorrando emisiones innecesarias de CO₂ y otros gases en el medio ambiente.

El Ayuntamiento está llevando a cabo una campaña puerta por puerta con la finalidad de explicar a los bisbalencs y bisbalenques el funcionamiento de este nuevo sistema de bus urbano que funcionará del 2 de julio al 31 de octubre como prueba piloto.

Durante la prueba piloto y, por lo tanto, el periodo de adaptación de los bisbalencs y las bisbalenques al nuevo sistema, todavía se podrá coger el autobús de la forma convencional, con el horario y las paradas fijas.

BUS-2018-B

Més informació / Más información:

-L’Ajuntament inicia una campanya casa per casa per facilitar informació sobre el funcionament del nou servei de bus urbà i l’app eBando:

L’Ajuntament inicia una campanya casa per casa per facilitar informació sobre el funcionament del nou servei de bus urbà i l’app eBando

-L’Ajuntament de la Bisbal tirarà endavant un projecte pilot de mobilitat en funció de la demanda:

L’Ajuntament de la Bisbal tirarà endavant un projecte pilot de mobilitat en funció de la demanda