Vols que arribi internet d’alta velocitat a la teva urbanització?

REUNIO FIBRA OPTICA CMC
Durant el mes de juliol es durà a terme l’activació de la Fibra Òptica als primers habitatges del nucli de la Bisbal, segons l’empresa instal·ladora. Aquests treballs corresponen a la primera fase del projecte.
Recordem que l’operadora Adamo va explicar a la reunió informativa que es va fer el passat 5 de juny que a les urbanitzacions s’hi portaria internet en una segona fase i va demanar que els interessats que resideixin en urbanitzacions es registrin a l’enllaç
http://fiberhood.adamo.es/ca/tarragona/la-bisbal-del-penedes per conèixer el nombre d’interessats que hi ha i, en funció d’això, saber quin és el servei que hi podran oferir.

CASTELLANO | Durante el mes de julio se llevará a cabo la activación de la Fibra Òptica en las primeras viviendas de la Bisbal, según la empresa instaladora. Estos trabajos corresponden a la primera fase del proyecto.
Recordamos que la operadora Adamo explicó en la reunión informativa que se hizo el pasado 5 de junio que a las urbanitzacions se llevará internet en una segunda fase y pidió que los interesados que vivan en urbanizaciones se registrasen en este enlace
http://fiberhood.adamo.es/ca/tarragona/la-bisbal-del-penedes para conocer el número de interesados que hay y, en función de esto, saber cual es el servicio que podrán ofrecer.