Jove! Aquest estiu, gaudeix a La Bisbal dels tallers de Robòtica, Art Urbà i Música

La Regidoria de Lleure de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès informa dels tallers que s’ofereixen a l’espai jove aquest estiu.

  • Del 26 al 30 de juny, Taller de Robòtica amb Lego Mindstorms. Permet desenvolupar la part creativa i enginyosa dels/de les alumnes mitjançant la realització i assoliment de reptes pràctics i divertits. L’aprenentatge de conceptes complexos a partir de l’experiència i el desenvolupament de la creativitat és l’objectiu principal d’aquesta activitat.
  • Del 17 al 21 i del 24 al 28 de juliol, Taller Musical. Permetrà aprendre com fer una cançó pas a pas, es buscaran els ritmes i els participants podran crear la seva pròpia música. També s’escriurà la lletra, es pensarà en els instruments que hi poden aparèixer i, fins i tot, es crearan instruments. Alhora, es treballarà amb instruments digitals i, finalment, s’enregistrarà un videoclip de la cançó creada.
  • Del 3 al 7 i del 10 al 14 de juliol, Taller d’Art Urbà. Es farà un apropament a l’art urbà i els seus llenguatges visuals i plàstics tot treballant en una obra col·lectiva. Es pintarà una part del circuit de bici ja existent en una de les places del municipi i dos jocs de terra en una de les zones lliures del circuit de bici. La temàtica i els dibuixos dels jocs de pati es crearan a partir del centre d’interès del casal d’enguany, la saga Star Wars.

Comments are closed.