El 25 de juny es projectarà ‘El guardián invisible’ al CMC en el marc del Cicle Gaudí

La tercera pel·lícula del Cicle Gaudí a La Bisbal del Penedès es projectarà el diumenge 25 de juny a les 19h i és “El guardián invisible” de Fernando González Molina.

SINOPSI

Una adaptació fidel del gran èxit editorial del llibre del mateix nom de Dolores Redondo.

En els marges del riu Baztan, a la vall de Navarra, apareix el cos nu d’una adolescent en unes circumstàncies que la posen en relació amb un assassinat ocorregut a les rodalies un mes enrere.

La inspectora de la secció d’homicidis de la Policia Foral, Amaia Salazar, serà l’encarregada de dirigir una investigació que la portarà de tornada a Elizondo, una petita població d’on és originària i de la qual ha intentat fugir tota la vida.

Enfrontada amb les cada vegada més complicades derivacions del cas i amb els seus propis fantasmes familiars, la investigació d’Amaia és una carrera contra rellotge per trobar un assassí que pot mostrar la cara més aterridora d’una realitat brutal alhora que convocar els éssers més inquietants de les llegendes del Nord.

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=db63gS3kNOg

Falca radiofònicahttps://soundcloud.com/user-240484202/juny-la-bisbal-del-penedes

 

Fitxa tècnica

Direcció: Fernando González Molina
Guió: Luiso Berdejo, basat en la novel.la de Dolores Redondo
Música: Fernando Velázquez
Estrena: 3 de març de 2017
Durada: 129 min.
Gènere: Thriller d’intriga

Intèrprets:

Marta Etura
Elvira Mínguez
Juan Carlos Librado “Nene”
Francesc Orella

L’entrada al cinema té un preu de 4,5€ per al públic general i 3€ per als usuaris de la Biblioteca Municipal de La Bisbal (presentant el carnet). Les entrades són limitades. Els beneficis recaptats aniran a parar a entitats bisbalenques. L’Ajuntament va fer arribar una carta a les entitats del municipi amb la finalitat que les entitats que volguessin es poguessin encarregar de la taquilla i vendre les entrades a canvi de quedar-se amb la recaptació. En aquesta primera convocatòria (se’n farà una altra per a les projeccions dels mesos de setembre, octubre i novembre) van presentar-se tres entitats i el sorteig, que es va fer el passat dimecres 26 d’abril, va donar els següents resultats:

-30 d’abril: Pel·lícula “Espanya en dues trinxeres”. Entitat: Associació de Dones La Roca Foradada.

-28 de maig: Pel·lícula “Un monstre em ve a veure”. Entitat: Grup de Geganters i Grallers de La Societat.

-25 de juny: Pel·lícula “El guardián invisible”. Entitat: Ball de Gitanes de La Bisbal.

El Cicle Gaudí va néixer el setembre de 2016 i, uns mesos després, va experimentar un creixement amb la finalitat d’arribar a més espectadors. Entre aquests espectadors hi ha els bisbalencs i les bisbalenques que ara poden gaudir de bon cinema a la seva vila, l’únic municipi de la comarca del Baix Penedès que ofereix pel·lícules d’aquest cicle el darrer diumenge dels mesos d’abril, maig, juny, setembre, octubre i novembre. El Cicle Gaudí compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de les quatre diputacions. En l’actualitat són 33 els municipis adherits al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema en català. Per a més informació podeu entrar al web: http://ciclegaudi.cat/sales/centre-municipal-de-cultura-de-la-bisbal-de-penedes/