La Casa de Cultura allotja de forma permanent dos plafons informatius que expliquen la seva història

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha instal·lat, recentment, dos plafons informatius a la Casa de Cultura amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni històric i cultural bisbalenc. Aquests, van formar part de l’exposició “65 anys de la Casa de Cultura, un projecte singular”, organitzada per la Regidoria de Cultura, i recullen les més de sis dècades d’història de l’edifici.

La Casa de Cultura, ubicada al davant de l’Ajuntament, fou inaugurada el 1956 amb la denominació de Casa de Cultura, per acollir la biblioteca, el museu i l’arxiu municipal, sent el primer edifici bisbalenc construït amb la idea d’atreure, conservar i dinamitzar la cultura local.

En l’actualitat, l’edifici de la Casa de Cultura allotja les seus socials de l’Associació de Dones La Roca Foradada i el Ball de Diables de la Bisbal i, les persones que visitin aquest espai podran endinsar-se en la història d’aquest edifici.


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha instalado, recientemente, dos plafones informativos en la Casa de Cultura con el objetivo de dar a conocer el patrimonio histórico y cultural bisbalense. Estos formaron parte de la exposición “65 años de la Casa de Cultura, un proyecto singular”, organizada por la Concejalía de Cultura, y recogen las más de seis décadas de historia del edificio.

La Casa de la Cultura, ubicada delante del Ayuntamiento, se inauguró en el 1956 con la denominación de Casa de Cultura, para acoger la biblioteca, el museo y el archivo municipal, siendo el primer edificio bisbalense construido con la idea de atraer, conservar y dinamizar la cultura local.

En la actualidad, el edificio de la Casa de Cultura aloja las sedes sociales de la Associació de Dones La Roca Foradada y el Ball de Diables de la Bisbal y, las personas que visiten este espacio se podrán adentrar en la historia de este edificio.