La Bisbal del Penedès engega una campanya de conscienciació per evitar que la ciutadania alimenti els coloms

La Bisbal del Penedès ha reduït en un 58% la població de coloms en dos anys per mitjà de la gestió de la població de coloms mitjançant la reducció de la seva fertilitat. L’objectiu d’aquestes actuacions és controlar la població de coloms per evitar possibles problemes de salut pública i de degradació del patrimoni arquitectònic, del mobiliari urbà i de la vegetació. Podeu trobar més informació aquí: https://bit.ly/3tURDeD 

No obstant això, cal seguir treballant perquè tots siguem conscients que, alimentant els coloms, ens convertim -sense saber-ho- en part del problema.


La Bisbal del Penedès ha reducido en un 58% la población de palomas en dos años mediante la gestión de la población de palomas mediante la reducción de su fertilidad. 

El objetivo de estas actuaciones es controlar la población de palomas para evitar posibles problemas de salud pública y de degradación del patrimonio arquitectónico, del mobiliario urbano y de la vegetación.

Podéis encontrar más información aquí: https://bit.ly/3tURDeD