Les ‘Efigy Girls Alfa Generation’ de l’Escola Ull de Vent han visitat la nau d’ID Logístics aquest divendres

Avui divendres, les “Efigy Girls Alfa Generation” de l’Escola Ull de Vent han visitat la nau d’ID Logístics de la Bisbal del Penedès per conèixer el seu funcionament. Les Efigy Girls participaran, aquest dissabte 14 de maig, a la FIRST LEGO League Reus-Tarragona, que arriba a la seva 11ª edició i recupera el format presencial. Des d’aquí volem donar les gràcies al gerent, el Thomas, i a la cap de recursos humans, la Cristina, per la rebuda que han fet a les alumnes, una trobada que s’ha coordinat des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

Durant tot el curs, 16 nenes de 6è s’han interessat per l’activitat -relacionada amb el món de les noves tecnologies, l’emprenedoria i la robòtica- i, durant tot l’any, han estat treballant el repte de 2022, anomenat Cargo Connect. Per assolir el repte, han abordat un problema relacionat amb l’àmbit del transport de mercaderies i han desenvolupat un projecte per tal de buscar una solució. 

Demà, les 10 nenes que han estat seleccionades per representar l’equip hauran d’exposar el seu projecte en 5 minuts, explicar com han preparat el joc del robot i tindran tres oportunitats per realitzar el joc del robot de forma paral·lela amb un altre equip.

Des d’aquí volem desitjar molta sort a tot l’equip Efigy Girls Alfa Generation, format per la Paula M., la Maria, la Fiona, la Leyre, la Gal·la, la Leila, la Ivet, l’Aina, la Nerea, la Giselle, l’Andrea, l’Elisabeth, l’Ainhoa, la Nayra, la Iman i la Paula D.

Per a més informació podeu accedir a l’enllaç: https://agora.xtec.cat/ceipulldevent/general/first-lego-league-2022/


Hoy viernes, las “Efigy Girls Alfa Generation” de la Escuela Ull de Vent han visitado la nave de ID Logístics de la Bisbal del Penedès para conocer su funcionamiento. Las Efigy Girls participarán, este sábado 14 de mayo, en la FIRST LEGO League Reus-Tarragona, que llega a su 11ª edición y recupera el formato presencial. Desde aquí queremos darle las gracias al gerente, Thomas, y a la jefa de recursos humanos, Cristina, por la recepción que le han hecho a las alumnas, un encuentro que se ha coordinado desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

Durante todo el curso, 16 niñas de 6º se han interesado por la actividad -relacionada con el mundo de las nuevas tecnologías, el emprendimiento y la robótica- y, durante todo el año, han estado trabajando el reto de 2022, llamado Cargo Connect. Para alcanzar el reto, han abordado un problema relacionado con el ámbito del transporte de mercancías y han desarrollado un proyecto con tal de buscar una solución.

Mañana, las 10 niñas que han sido elegidas para representar al equipo deberán exponer su proyecto en 5 minutos, explicar cómo han preparado el juego del robot y tendrán tres oportunidades de realizar el juego del robot de forma paralela con otro equipo.

Desde aquí queremos desearle mucha suerte a todo el equipo Efigy Girls Alfa Generation, formado por Paula M, Maria, Fiona, Leyre, Gal·la, Leila, Ivet, Aina, Nerea, Giselle, Andrea, Elisabeth, Ainhoa, Nayra, Iman y Paula.

Para más información podéis acceder al enlace: https://agora.xtec.cat/ceipulldevent/general/first-lego-league-2022/