Entrevista a l’alcaldessa Agnès Ferré sobre temes municipals al programa L’Ull al dia

El programa l’Ull al dia d’Etv ha entrevistat l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, aquest mes de desembre. L’entrevista es va centrar en la gestió municipal i s’hi van abordar temes com la pandèmia de COVID-19, la campanya comercial ‘Troba la Llum del Nadal’, el pressupost 2022 i les novetats que incorpora -com ara el projecte dels ‘menús saludables’ i les activitats per a joves als locals socials-, les subvencions municipals, la nova app Línea Verde perquè la ciutadania pugui comunicar les incidències de forma ràpida i anònima, el 25N, la Marató de TV3 i la salut mental i la recollida de poda porta a porta.

Enllaç a l’entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre


El programa l’Ull al dia de ETV ha entrevistado a la alcaldesa de La Bisbal Penedès, Agnès Ferré, este mes de diciembre. La entrevista se centró en la gestión municipal y se abordaron temas como la pandemia por COVID-19, la campaña comercial ‘Troba la Llum del Nadal’, el presupuesto 2022 y las novedades que incorpora-como por ejemplo el proyecto de los ‘menús saludables’ y las actividades para jóvenes en los locales sociales- las subvenciones municipales, la nueva app Línea Verde para que la ciudadanía pueda comunicar incidencias de manera rápida y anónima, el 25N, la Marató de TV3 y la salud mental y la recogida de poda puerta por puerta.

Enlace a la entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre