Del 10 al 19 de desembre comprar al comerç bisbalenc té premi!

Del 10 al 19 de desembre es durà a terme la campanya “Troba la Llum del Nadal” que comptarà amb obsequis, promocions i sortejos per premiar la fidelitat en les botigues i establiments de serveis bisbalencs

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Comerç de Tarragona engeguen una nova campanya per dinamitzar i donar visibilitat al teixit comercial local amb l’objectiu de promoure les compres nadalenques de proximitat. La campanya consistirà a premiar la fidelitat dels veïns que comprin a la Bisbal entre el 10 i el 19 de desembre amb obsequis, promocions i amb la participació en un sorteig de dues cistelles de productes locals.

La iniciativa compta amb la participació d’una trentena de comerços i empreses de serveis bisbalenques que duran a terme accions presencials i també iniciatives a través dels seus comptes d’Instagram. Per aquest motiu, els comerços i serveis del municipi han pogut participar en una formació prèvia i gratuïta centrada en la creació d’anuncis per a les xarxes socials.

FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA

El funcionament de la campanya serà el següent: els clients que adquireixin serveis o vagin a comprar als comerços bisbalencs, podran anar omplint una butlleta amb els segells d’aquestes empreses. Quan tinguin el segell de cinc establiments diferents, l’establiment els obsequiarà amb una tassa bisbalenca molt original, plena de mots que formen part del lèxic bisbalenc. A més, amb la butlleta emplenada els clients podran anar a l’Ajuntament, rebre l’arbre lluminós de Nadal (se n’entregarà un per família) i posar la butlleta a l’urna per al sorteig de 4 lots de productes bisbalencs.

La campanya de dinamització comercial es vehicula a través de l’etiqueta #JoComproALaBisbal. Els comerços l’empraran per publicar les seves promocions i els clients podran penjar les seves fotos, amb la tassa bisbalenca, utilitzant aquesta etiqueta a Instagram. Si els usuaris ho desitgen, poden etiquetar el perfil @bisbalpenedes a les stories o les publicacions perquè l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès les comparteixi a les seves stories.

La regidora de Comerç, Judith Vidal, ha explicat que “a la Bisbal del Penedès tenim un teixit comercial molt actiu, que tot l’any ofereix productes i serveis de qualitat i volem que tothom els conegui i pugui gaudir-los”. Vidal ha afegit que “l’any passat la campanya va ser un èxit i esperem repetir-lo aquest any. Per això hem preparat dos obsequis que són fantàstics: la llum de Nadal, que va agradar molt l’any passat i per això hem optat per canviar el disseny però tornar a apostar per aquest regal i les tasses amb paraules de la parla bisbalenca, que són superxules i que crec que agradaran molt. Estic impacient per veure com els veïns comparteixen les seves fotos amb la tassa a Instagram amb l’etiqueta #JoComproALaBisbal”. L’any passat moltíssima gent va penjar fotos amb la bossa i l’estrella, va ser molt bonic”.

Segons la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, “la participació dels establiments comercials i de serveis bisbalencs en formacions i campanyes al llarg de 2021 ha produït infinitat de  sinergies, que han aconseguit generar una gran visualització a les xarxes socials i un millor posicionament comercial de la Bisbal. Estem molt satisfets de la feina feta entre l’Ajuntament, la Cambra i els establiments. La campanya de Nadal serà una mostra més que reforça els vincles del comerç de proximitat amb la clientela del poble i de la comarca”.

La campanya comercial ‘Troba la Llum del Nadal’ compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

ENCESA DELS LLUMS DE NADAL

Enguany, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès farà l’encesa dels llums de Nadal el dijous 9 de desembre per donar inici a la campanya de dinamització comercial. A les 19h de la tarda la plaça de l’Església acollirà l’encesa, que comptarà amb l’actuació musical de Xaranga Bandsonats gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès, en el marc de la campanya de dinamització del comerç comarcal “Baix Penedès actiu 2021”. Els veïns que s’apropin a veure l’encesa podran degustar cava de Cellers Domenys i gaudir d’una actuació musical. Posteriorment, la xaranga farà un recorregut pels carrers on hi ha comerços que participen en la campanya comercial.

A més, la festa comptarà amb la presència dels Llumillums, dos éssers lluminosos que ens anunciaran l’arribada de la Llum de Nadal.

CASTELLANO | ¡Del 10 al 19 de diciembre comprar en el comercio bisbalense tiene premio!

Del 10 al 19 de diciembre se llevará a cabo la campaña “Troba la Llum del Nadal” que contará con obsequios, promociones y sorteos para premiar la fidelidad en las tiendas y establecimientos de servicios bisbalenses.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y la Cámara de Comercio de Tarragona ponen en marcha una nueva campaña para dinamizar y dar visibilidad al tejido comercial local con el objetivo de promover las compras navideñas de proximidad. La campaña consistirá a premiar la fidelidad de los vecinos que compren en la Bisbal entre el 10 y el 19 de diciembre con obsequios, promociones y con la participación en un sorteo de dos cestas de productos locales.

La iniciativa cuenta con la participación de unos treinta comercios y empresas de servicios bisbalenses que llevarán a cabo acciones presenciales y también iniciativas a través de sus cuentas de Instagram. Por este motivo, los comercios y servicios del municipio han podido participar en una formación previa y gratuita centrada en la creación de anuncios para las redes sociales.

FUNCIONAMIENTO DE LA CAMPAÑA

El funcionamiento de la campaña será el siguiente: los clientes que adquieran servicios o vayan a comprar a los comercios bisbalenses, podrán ir rellenando una tarjeta con los sellos de estas empresas. Cuando tengan el sello de cinco establecimientos diferentes, el establecimiento los obsequiará con una taza muy original, llena de palabras que forman parte del léxico bisbalense. Además, con el boletín rellenado los clientes podrán ir al Ayuntamiento, recibir el árbol luminoso de Navidad (se entregará un por familia) y poner la tarjeta en la urna para el sorteo de 4 lotes de productos bisbalenses.

La campaña de dinamización comercial se vehicula a través del hashtag #JoComproALaBisbal. Los comercios lo emplearán para publicar sus promociones y los clientes podrán colgar sus fotos, con la taza bisbalenca, utilizando este hashtag en Instagram. Si los usuarios lo desean, pueden etiquetar el perfil @bisbalpenedes a las stories o las publicaciones para que el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès las comparta a sus stories.

La concejala de Comercio, Judith Vidal, ha explicado que “en la Bisbal del Penedès tenemos un tejido comercial muy activo, que todo el año ofrece productos y servicios de calidad y queremos que todo el mundo los conozca y pueda disfrutarlos”. Vidal ha añadido que “el año pasado la campaña fue un éxito y esperamos repetirlo este año. Por eso hemos preparado dos obsequios que son fantásticos: la luz de Navidad, que gustó muy el año pasado y por eso hemos optado para cambiar el diseño pero volver a apostar por este regalo y las tazas con palabras del habla bisbalenca, que son muy chulas y que creo que gustarán mucho. Estoy impaciente por ver como los vecinos comparten sus fotos con la taza en Instagram con el hashtag #JoComproALaBisbal”. El año pasado muchísima gente colgó fotos con la bolsa y la estrella, fue muy bonito”.

Según la presidenta de la Cámara de Comercio de Tarragona, Laura Roigé, “la participación de los establecimientos comerciales y de servicios bisbalenses en formaciones y campañas a lo largo del 2021 ha producido infinidad de sinergias, que han conseguido generar una gran visualización en las redes sociales y un mejor posicionamiento comercial de la Bisbal. Estamos muy satisfechos del trabajo hecho entre el Ayuntamiento, la Cámara y los establecimientos. La campaña de Navidad será una muestra más que refuerza los vínculos del comercio de proximidad con la clientela del pueblo y de la comarca”.

La campaña comercial ‘Troba la llum del Nadal’ cuenta con el apoyo de la Diputación de Tarragona.

ENCENDIDO DE LAS LUCES DE NAVIDAD

Este año, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès hará el encendido de las luces de Navidad el jueves 9 de diciembre para dar inicio a la campaña de dinamización comercial. A las 19h de la tarde la plaza de la Iglesia acogerá el encendido, que contará con la actuación musical de Charanga Bandsonats gracias a la colaboración del Consell Comarcal del Baix Penedès, en el marco de la campaña de dinamización del comercio comarcal “Baix Penedès actiu 2021”. Los vecinos que se acerquen a ver el encendido podrán degustar cava de Cellers Domenys y disfrutar de una actuación musical. Posteriormente, la charanga hará un recorrido por las calles donde hay comercios que participan en la campaña comercial.

Además, la fiesta contará con la presencia de los Llumillums, dos seres luminosos que nos anunciarán la llegada de la Luz de Navidad.