Afectacions de trànsit i estacionament amb motiu de la collita d’olives

El dilluns 25 d’octubre es comencen a portar olives a la cooperativa agrícola i, per aquest motiu, es restringirà la circulació i l’aparcament al voltant de la plaça Catalunya, de 13h a 22h, fins al 30 de novembre perquè els pagesos puguin descarregar les olives amb l’espai necessari i seguretat. Us preguem que respecteu els senyals que trobareu a les zones on es restringeix l’aparcament o la circulació. Gràcies per la vostra comprensió.


El lunes 25 de octubre se empiezan a llevar olivas a la cooperativa agrícola y, por este motivo, se restringirá la circulación y el aparcamiento alrededor de la plaza Catalunya, de 13h a 22h, hasta el 30 de noviembre par que los payeses puedan descargar las olivas con el espacio necesario y seguridad. Os rogamos que respetéis las señales que encontraréis en las zonas en las que se se restringe el aparcamiento o la circulación. Gracias por vuestra comprensión.