No us perdeu la xerrada “Els símbols secrets de Gaudí” – La farem el dissabte 9 d’octubre a les 19h

El proper dissabte 9 d’octubre la historiadora de l’art Anna Pou Van den Bossche ens oferirà una interessant xerrada sobre “Els Símbols Secrets de Gaudí” a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. Places limitades! Inscripcions a la Biblioteca: de forma presencial, enviant un correu electrònic a biblioteca@bisbalpenedes.com o per Whtasapp o trucada al 601 900 588.


El próximo sábado 9 de octubre la historiadora del arte Anna Pou Van den Bossche nos ofrecerá una interesante charla sobre “Los Símbolos Secretos de Gaudí” en la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. ¡Plazas limitadas!

Inscripciones en la Biblioteca: de forma presencial, mandando un correo electrónico a biblioteca@bisbalpenedes.com o por Whtasapp o llamada al 601 900 588.