La Bisbal del Penedès acollirà una reunió de la xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte el proper dimecres

La xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte acollirà una reunió de treball de la xarxa el proper dimecres. En la trobada s’hi estrenarà el curtmetratge “Persones Grans. Grans Persones”, s’explicarà en què consisteix el “Servei Bon Dia” de la Bisbal del Penedès i s’hi llegirà un manifest contra la discriminació i l’exclusió per l’edat de les persones.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Paqui Cepas, ha explicat que “l’acte, que se celebrarà a porta tancada, comptarà amb la presència de persones que formen part d’aquesta xarxa i serà una trobada que servirà per començar a posar projectes en comú i, alhora, seguir-nos coneixent entre nosaltres”.

El curt “Persones Grans. Grans Persones”, realitzat per l’ARC Serveis Assistencials i produït per Canal Calafell, mostra imatges i perfils de persones reals que trenquen amb els estereotips i falses creences sobre la vellesa. A l’audiovisual s’hi presenten exemples de persones grans que contribueixen amb el seu temps a la dinàmica social, cultural, esportiva o econòmica de la societat, entre altres.

La xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte es va presentar el passat mes de juny en un acte celebrat al Vendrell. Es tracta d’una iniciativa que pretén crear una xarxa per compartir recursos i experiències entre professionals, entitats i ajuntaments de les comarques del Baix Penedès i el Tarragonès, entre ells L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès.


La red de Embajadores del Buen Trato (xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte) acogerá una reunión de trabajo de la red el próximo miércoles. En este encuentro se estrenará el cortometraje “Persones Grans. Grans Persones”, se explicará en qué consiste el “Servei Bon Dia” de la Bisbal del Penedès y se leerá un manifiesto contra la discriminación y la exclusión por la edad de las personas.

La concejala de Bienestar Social y Gente Mayor, Paqui Cepas, ha explicado que “el acto, que se celebrará a puerta cerrada, contará con la presencia de personas que forman parte de esta red y será un encuentro que servirá para empezar a poner proyectos en común y, a la vez, seguirnos conociendo entre nosotras”.

El corto “Persones Grans. Grans Persones”, realizado por l’ARC Serveis Assistencials y producido por Canal Calafell, muestra imágenes y perfiles de personas reales que rompen con los estereotipos y falsas creencias sobre la vejez. En el audiovisual se presentan ejemplos de personas mayores que contribuyen con su tiempo a la dinámica social, cultural, deportiva o económica de la sociedad, entre otras.

La red de Embajadores del Buen Trato (xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte) se presentó el pasado mes de junio en un acto celebrado en el Vendrell. Se trata de una iniciativa que pretende crear una red para compartir recursos y experiencias entre profesionales, entidades y ayuntamientos de las comarcas del Baix Penedès y el Tarragonès, entre ellos el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès.