S’aprova el conveni de col·laboració per seguir oferint les pel·lícules del Cicle Gaudí a la Bisbal

Imatge de la capçalera: foto de la projecció del trhiller ‘No matarás’ del Cicle Gaudí a la plaça Pau Casals el passat 9 de juliol de 2021

La Junta de Govern del 12 de juliol va aprovar, a petició de la Regidoria de Cultura, un conveni de col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema Català per promocionar el cinema català amb activitats específiques de divulgació per potenciar i assolir que el cinema català arribi al públic de proximitat, a través d’un circuit estable de Cinema Català, el Cicle Gaudí.

La Bisbal del Penedès ja fa uns quants anys que acull les pel·lícules del Cicle Gaudí i les projecta a l’auditori del Centre Municipal de Cultura, tret d’algun cas excepcional -com el del passat divendres, que es fa fer cine a la fresca a la plaça Pau Casals. Les pel·lícules del Cicle Gaudí s’ofereixen cada mes de l’any, a excepció dels mesos de juliol i agost, i el preu anual del conveni és de 2.057€.


La Junta de Gobierno del 12 de julio aprobó, a petición de la Concejalía de Cultura, un convenio de colaboración con la Academia del Cine Catalán para promocionar el cine catalán con actividades específicas de divulgación para potenciar y conseguir que el cine catalán llegue al público de proximidad, a través de un circuito estable de Cine Catalán, el Cicle Gaudí.

La Bisbal del Penedès ya hace unos cuantos años que acoge las películas del Cicle Gaudí y las proyecta en el auditorio del Centre Municipal de Cultura, salvo de algún caso excepcional –como el del pasado viernes, que se hizo cine al aire libre en la plaza Pau Casals. Las películas del Cicle Gaudí se ofrecen cada mes del año, a excepción de los meses de julio y agosto, y el precio anual del convenio es de 2.057€.