La Bisbal del Penedès se suma a la xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte

Aquesta setmana s’ha presentat la campanya “Ambaixadors del Bon Tracte” al Vendrell. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Arc Serveis Assistencials, el servei d’ajuda domiciliària que treballa amb les persones grans, amb discapacitats i amb dependència, al Baix Penedès i al Tarragonès. Aquesta iniciativa pretén crear una xarxa per compartir recursos i experiències entre professionals, entitats i ajuntaments d’aquestes comarques, entre ells l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès. La xarxa té com a objectiu canalitzar els recursos que ofereix cada municipi i ser un nexe d’unió entre les associacions, ajuntaments i col·lectius professionals i la gent gran per tal de donar visibilitat als recursos i compartir-los amb la població. La gerent de L’Arc Serveis i una de les ‘ambaixadores’ d’aquesta nova xarxa, Jerusalén Torra, ha explicat que “es busquen ambaixadors del Bon Tracte que defensin els drets, les bones conductes, el benestar, que elaborin polítiques de prevenció i actuació, que desenvolupin serveis d’acció social i, en definitiva, de la salut en tots els seus àmbits”.

La regidora de Benestar Social i la Gent Gran de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Paqui Cepas, ha explicat que “estem contents i agraïts pel fet que ens hagin convidat a formar-ne part i, de fet, ens hem adherit a la iniciativa perquè des de la Bisbal treballem per la gent gran i intentem fer tot el que podem perquè tinguin oportunitats i oferta d’activitats per al seu benestar. Encara que la pandèmia ens hagi obligat a frenar durant uns mesos, hi ha serveis com el Bon Dia que no s’han aturat ni un moment gràcies al gran voluntariat que tenim a la Bisbal, format per persones amb un gran cor i molta iniciativa”.


CASTELLANO | Esta semana se ha presentado la campaña “Embajadores del Buen Trato” en el Vendrell. Se trata de una iniciativa impulsada por l’Arc Serveis Assistencials, el servicio de ayuda domiciliaria que trabaja con las personas mayores, con discapacidades y con dependencia, en el Baix Penedès y el Tarragonès. Esta iniciativa pretende crear una red para compartir recursos y experiencias entre profesionales, entidades y ayuntamientos de estas comarcas, entre ellos el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès. La red tiene como objetivo canalizar los recursos que ofrece cada municipio y ser un nexo de unión entre las asociaciones, ayuntamientos y colectivos profesionales y la gente mayor con tal de dar visibilidad a los recursos y compartirlos con la población. La gerente de L’Arc Serveis y una de las ‘embajadoras’ de esta nueva red, Jerusalén Torra, ha explicado que “se buscan embajadores del Buen Trato que defiendan los derechos, las buenas conductas, el bienestar, que elaboren políticas de prevención y actuación, que desarrollen servicios de atención social y, en definitiva, de la salud en todos sus ámbitos”.

La concejala de Bienestar Social y Gente Mayor del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Paqui Cepas, ha explicado que “estamos contentos y agradecidos por el hecho de que nos hayan invitado a formar parte de esta iniciativa y, de hecho, nos hemos adherido a la iniciativa porque desde la Bisbal trabajamos por la gente mayor e intentamos hacer todo lo que podemos para que tengan oportunidades y oferta de actividades para su bienestar. Aunque la pandemia nos haya obligado a frenar durante unos meses, hay servicios como el Bon Dia que no han parado ni un momento gracias al gran voluntariado que tenemos en la Bisbal, formado por personas con un gran corazón y mucha iniciativa”.