Les Efigy Girls Team 2 van guanyar la First Lego League a Tarragona i competiran aquest cap de setmana a la final

Les Efigy Girls Team 2 van guanyar la First Lego League a Tarragona i competiran aquest cap de setmana -de forma telemàtica- a la final, que es farà a Tenerife. Hem parlat amb sis membres de l’equip: la Laia, l’Ari, la Maria, la Marina, la Sara i l’Anna.

La competició es podrà seguir, en directe, aquest cap de setmana, aquí: https://www.scientia.es/gran-final. Us animem a fer les vostres publicacions a Instagram, animant-les, amb l’etiqueta #EfigyGirlsTeam2.


Las Efigy Girls Team 2 ganaron la First Lego League en Tarragona y competirán este fin de semana -de forma telemática- a la final, que es farà en Tenerife. Hemos hablado con seis miembros del equipo: Laia, Ari, Maria, marina, Sara y Anna.

La competición se podrá seguir, en directo, este fin de semana, aquí: Os animamos a hacer vuestras publicaciones en Instagram, animándolas, con la etiqueta #EfigyGirlsTeam2.