S’obre el termini d’inscripcions al registre d’accés als ajuts al treball autònom

Des d’avui dilluns 30 de novembre i fins al dilluns 7 de desembre els treballadors autònoms poden inscriure’s al registre d’accés als ajuts al treball autònom. Trobareu més informació a la infografia adjunta i en aquest enllaç: https://canalempresa.gencat.cat/ca/01_que_voleu_fer/mesuresempresesiautonoms/mesures-economiques-i-socials-per-a-empreses-i-autonoms/ajuts-i-prestacions-per-empreses-i-autonoms/inscripcio-previa-ajuts-autonoms-microempreses/
 


CASTELLANO | Desde hoy lunes 30 de noviembre y hasta el lunes 7 de diciembre los trabajadores autónomos se pueden inscribir en el registro de acceso a las ayudas al trabajo autónomo. Encontraréis más información en la infografía adjunta y en este enlace: https://canalempresa.gencat.cat/ca/01_que_voleu_fer/mesuresempresesiautonoms/mesures-economiques-i-socials-per-a-empreses-i-autonoms/ajuts-i-prestacions-per-empreses-i-autonoms/inscripcio-previa-ajuts-autonoms-microempreses/
ajuts autonoms_page-0001