L’alcaldessa Agnès Ferré dona la benvinguda als nous empadronats -de forma individual- al seu despatx

REBUDA EMPADRONATS INDIVIDUAL ALCALDIA

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, dona la benvinguda als nous empadronats al municipi, de forma individual, al seu despatx. Abans de la pandèmia s’organitzava, de forma periòdica, un acte de benvinguda col·lectiu adreçat als nous empadronats però, en l’actualitat, a causa de la pandèmia de Covid-19 i per prevenció, s’ha optat per no tirar endavant aquests actes col·lectius i l’alcaldessa rep individualment cada nou empadronat amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19: higiene de mans, mascareta, distància i ventilació del despatx.

Durant aquesta rebuda, els nous empadronats poden expressar els seus dubtes i preguntes sobre el municipi i reben una bossa amb informació d’utilitat sobre el municipi, com ara els serveis públics que s’hi ofereixen, les festes que s’hi celebren, el llistat d’entitats de la vila, informació sobre el servei de bus, la revista municipal, un plànol del municipi o el calendari de pagament d’impostos i tributs. Quan l’acte es feia de forma col·lectiva, aquest finalitzava amb un petit refrigeri. Com que ara no es pot fer, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès entrega, com a detall de benvinguda, una ampolla de cava o de vi de Cellers Domenys, amb l’objectiu també de donar a conèixer els productes locals. 


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, da la bienvenida a los nuevos empadronados en el municipio, de forma individual, en su despacho. Antes de la pandemia se organizaba, de forma periódica, un acto de bienvenida colectivo dirigido a los nuevos empadronados pero, en la actualidad, a causa de la pandemia de Covid-19 y por prevención, se ha optado por no llevar a cabo estos actos colectivos y la alcaldesa recibe de forma individual a cada nuevo empadronado con todas las medidas de prevención por la COVID-19: higiene de manos, mascarilla, distancia y ventilación del despacho.

Durante esta recepción, los nuevos empadronados pueden expresar sus dudas y preguntas sobre el municipio y reciben una bolsa con información de utilidad sobre el municipio, como por ejemplo los servicios públicos que se ofrecen, las fiestas que se celebran, el listado de entidades del pueblo, información sobre el servicio de bus, la revista municipal, un plano del municipio o el calendario de pago de impuestos y tributos. En cuanto al acto que se hacía de forma colectiva, este finalizaba con un pequeño refrigerio. Como que ahora no se puede hacer, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès entrega, como detalle de bienvenida, una botella de cava o de vino de Cellers Domenys, con el objetivo también de dar a conocer los productos locales.