El Festival EVA es reformula i comença amb un debat a Zoom i amb els #TastetsEVA a les xarxes i a la televisió

El Festival En Veu Alta [EVA] tira endavant a través d’internet i està treballant en la reprogramació dels espectacles presencials que estaven previstos a partir d’aquest divendres 5 de juny.

La Bisbal del Penedès ja ha participat en dues edicions del festival i està previst que les actuacions a la nostra vila tinguin lloc al setembre. La regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicat que “si tot va bé, la Bisbal del Penedès acollirà dos espectacles presencials, del festival, al setembre”. Són els següents:

Divendres 4 de setembre, a les 21h, a les casetes del Torrent: “Nua” de Sherezade Bardagí, cinc històries construeixen aquest espectacle de naturalesa descarada, poètica, molt humana, una mica divertida i un xic trista.

Diumenge 6 de setembre, a les 13h, a l’Auditori Salbà del CMC: “Curts crus”, un seguit de contes, acudits, aforismes, sentències i poemes extraordinàriament breus i sintètics d’autors com Jordi Masó, Jesús M. Tibau, David Vila, Elisenda Solsona, Pere Calders, Jaume Cabré, Perejaume o Joan Brossa, entre d’altres.

De moment, podeu gaudir dels #TastetsEVA a la xarxa. Des del festival han explicat que és “una aposta per mantenir viu el sector cultural remunerant als artistes programats al festival vídeos fets des del confinament, en els quals mostren un petit fragment dels seus espectacles. Seran càpsules d’entre un i quatre minuts que es penjaran a les xarxes socials del festival a partir del 5 de juny, quan estava previst que comencés l’edició penedesenca 2020. Aquests tastets s’emetran també a través de Penedès Televisió i Televisió El Vendrell gràcies a la col·laboració amb els mitjans públics locals”. També els podreu recuperar a Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuYOAEdpVrYNU_eO0OZk34g/videos

A més, avui dijous 4 de juny, a les 19h, podreu gaudir del debat “Les històries, explicades” a través de la plataforma Zoom, amb Martha Escudero, Assumpta Mercader, Yosh Hira Yoki i Jordina Biosca. Per accedir a la trobada cal que accediu a l’aplicatiu www.zoom.us i que hi introduïu les següents dades:

Meeting ID: 94166040093

Password: 503339

Trobareu més informació sobre els artistes que hi participen, aquí: https://enveualta.com/wp-content/uploads/2020/05/NP-Festival-EVA2020-Pened%C3%A8s_15abril.pdf

flyer-EVA20-xerrada-01


CASTELLANO | El Festival En Veu Alta [EVA] sigue adelante a través de internet y está trabajando en la reprogramación de los espectáculos presenciales que estaban previstos a partir de este viernes 5 de junio.

La Bisbal del Penedès ya ha participado en dos ediciones en el festival y está previsto que las actuaciones programadas en nuestro municipio se lleven a cabo en septiembre. La regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicado que “si todo va bien, la Bisbal del Penedès acogerá  dos espectáculos presenciales, del festival, en septiembre”. Son los siguientes:

Viernes 4 de septiembre, a las 21h, en les casetes del Torrent: “Nua” de Sherezade Bardagí, cinco historias construyen este espectáculo de naturaleza descarada, poética, muy humana, un poco divertida y un poco triste.

Domingo 6 de septiembre, a las 13h, en el Auditorio Salbà del CMC: “Curts crus”, una serie de cuentos, chistes, aforismos, sentencias y poemas extraordinariamente breves y sintéticos de autores como Jordi Masó, Jesús M. Tibau, David Vila, Elisenda Solsona, Pere Calders, Jaume Cabré, Perejaume o Joan Brossa, entre otros.

De momento, podréis disfrutar de los #TastetsEVA en la red. Desde el festival han explicado que es “una apuesta por mantener vivo el sector cultural remunerando a los artistas programados en el festival vídeos hechos desde el confinamiento, en los cuales muestran un pequeño fragmento de sus espectáculos. Serán cápsulas de entre uno y cuatro minutos que se colgarán en las redes sociales del festival a partir del 5 de junio, cuando estaba previsto que empezase la edición penedesenca 2020. Estos ‘tastets’ se emitirán también a través de Penedès Televisió y Televisió El Vendrell gracias a la colaboración con los medios públicos locales”. También los podéis recuperar en Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCuYOAEdpVrYNU_eO0OZk34g/videos

Además, hoy jueves 4 de junio, a las 19h, podréis disfrutar del debate “Las historias, explicadas” a través de la plataforma Zoom, con Martha Escudero, Assumpta Mercader, Yosh Hira Yoki y Jordina Biosca. Para acceder al encuentro tenéis que entrar en la aplicación www.zoom.us e introducir los siguientes datos:

Meeting ID: 94166040093

Password: 503339

Encontraréis más información sobre los artistas que participan en el Festival EVA, aquí:

https://enveualta.com/wp-content/uploads/2020/05/NP-Festival-EVA2020-Pened%C3%A8s_15abril.pdf