Del 8 al 22 de juny es podran fer les preinscripcions per al Casal d’Estiu 2020

La Regidoria de Lleure us informa que del 8 al 22 de juny podeu fer les preinscripcions per al Casal d’estiu 2020. El casal d’estiu de la Bisbal del Penedès s’adreça a infants de P2 fins a 6è de primària, es durà a terme del 29 de juny al 10 de setembre i el servei va a càrrec de La Ballaruga (www.laballaruga.org).
Donada la situació generada per la Covid-19, el casal s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i no hi haurà sortides a la piscina, ni excursions fora del municipi. Els nens i nenes es dividiran per grups de 10 i sempre estaran amb el mateix responsable. Així mateix, se’ls prendrà la temperatura quan arribin i si presenten qualsevol símptoma, no podran quedar-se al casal.
L’horari del Casal d’Estiu serà de 8h a 13:30h, amb l’entrada i la sortida esglaonada de 8 a 9h i de 13h a 13:30h. Es durà a terme, com és habitual, a les instal·lacions de l’Escola Ull de Vent (edifici nou), a l’avda. Baix Penedès.

El preu del Casal d’estiu serà de 35€ la setmana i 60€ dues setmanes consecutives. La regidora de Lleure, Judith Vidal, ha explicat que “tot i els esforços que ha suposat l’edició d’enguany, tenint en compte el fet que haguem hagut d’adaptar el casal a la situació generada per la Covid-19, hem volgut mantenir el preu de l’any passat, perquè les famílies puguin seguir gaudint del casal sense que suposi més esforç econòmic que altres anys”.

Les preinscripcions es faran en línia mitjançant el correu electrònic. Haureu d’escriure un correu electrònic a sandra@bisbalpenedes.com detallant els noms, el telèfon i les dades dels nens (curs, edat, informació específica sobre l’infant, etc.). Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’arribada de les preinscripcions.
El 16 de juny, a les 19:30h, tindrà lloc una reunió telemàtica. Quan feu la preinscripció rebreu tota la informació sobre com accedir a la reunió.
Per a més informació podeu entrar al web de La Ballaruga (www.laballaruga.org) o us podeu adreçar al correu electrònic sandra@bisbalpenedes.com.


CASTELLANO | La Concejalía de Ocio os informa que del 8 al 22 de junio podéis realizar las preinscripciones para el Casal d’estiu 2020. El casal d’estiu de la Bisbal del Penedès se dirige a niños y niñas de P2 hasta 6º de primaria, se llevará a cabo del 29 de junio al 10 de septiembre y el servicio va a cargo de La Ballaruga (www.laballaruga.org).
Dada la situación generada por la Covid-19, el casal se ha adaptado a las medidas sanitarias para la Covid-19 y no habrá salidas a la piscina, ni excursiones fuera del municipio. Los niños y niñas se dividirán en grupos de 10 y siempre estarán con el mismo responsable. Así mismo, se les tomará la temperatura cuando lleguen y si presentan cualquier síntoma, no podrán quedarse en el casal.
El horario del Casal d’Estiu será de 8h a 13:30h, con salida y entrada escalonada de 8 a 9h y de 13h a 13:30h. Se realizará, como es habitual, en las instalaciones de la Escola Ull de Vent (edificio nuevo), en la avda. Baix Penedès.

El precio del Casal d’estiu serà de 35€ la semana y 60€ dos semanas consecutivas. La concejala de Ocio, Judith Vidal, ha explicado que “aunque la edición de este año ha supuesto más esfuerzos, teniendo en cuenta el hecho de que lo hemos tenido que adaptar a la situación generada por la Covid-19, hemos querido mantener el precio del año pasado, para que las familias puedan seguir disfrutando del casal sin que suponga más esfuerzo económico que otros años”.

Las preinscripciones se harán en línea mediante el correo electrónico. Tendréis que escribir un correo electrónico a sandra@bisbalpenedes.com detallando los nombres, el teléfono y los datos de los niños (curso, edad, información especifica sobre el niño/a, etc.). Las plazas son limitadas y se adjudicarán por orden de llegada de las preinscripciones.
El 16 de junio, a las 19:30h, tendrá lugar una reunión telemática. Cuando hagáis la preinscripción recibiréis toda la información sobre cómo acceder a la reunión.
Para más información podéis entrar en la web de La Ballaruga (www.laballaruga.org) u os podéis dirigir al correo electrónico sandra@bisbalpenedes.com.

B178E9E3-64EB-4765-86D6-9D573E0328E4