Xerrada de cloenda de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació a càrrec de José Carlos Eiriz

Demà divendres, a les 12h, emetrem el vídeo de cloenda de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació que, enguany, hem dut a terme 100% online per causa de la situació generada per la Covid-19.

José Carlos Eiriz, director de la Fundació Santa Teresa, ens ha preparat la xerrada “Tenim la capacitat d’escollir el futur que volem” per tancar l’edició d’enguany. Podreu veure-la a les 12h, quan s’estreni, -o recuperar-la després- en aquest enllaç: https://youtu.be/sPtJorcKICs

Des d’aquí volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones i entitats que han fet possible les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació. Esperem que els continguts que hem compartit hagin estat útils per a tots vosaltres.


CASTELLANO | Mañana viernes, a las 12h, emitiremos el vídeo de clausura de las III Semanas de la Empresa y la Ocupación que, este año, hemos llevado a cabo 100% online a causa de la situación generada por la Covid-19.

José Carlos Eiriz, director de la Fundación Santa Teresa, nos ha preparado la charla “Tenemos la capacidad de escoger el futuro que queremos” para cerrar la edición de este año. Podréis verla a las 12h cuando se estrene, -o recuperarla después- en este enlace: https://youtu.be/sPtJorcKICs

Desde aquí queremos agradecer la colaboración de todas aquellas personas, profesionales, empresas y entidades que han hecho posibles las III Semanas de la Empresa y la Ocupación. Esperamos que los contenidos que hemos compartido hayan sido de vuestra utilidad.