Aquest dilluns s’ha celebrat la primera Junta de Govern telemàtica de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

200525 JDG FOTO

Aquest dilluns 25 de maig, a les 19h, s’ha celebrat la primera Junta de Govern telemàtica de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès amb l’aplicatiu Localretmeet.

A mitjans de març es va decretar l’estat d’alarma i es va haver de suspendre la celebració d’òrgans col·legiats. El passat 11 de maig es va aprovar, per Ple, la celebració a distància de les sessions dels òrgans col·legiats i també la inclusió d’aquesta modalitat de celebració de les sessions al Reglament Orgànic Municipal. Això ha permès que, avui, s’hagi pogut celebrar l’esmentada Junta de Govern.

L’alcaldessa Agnès Ferré ha explicat que “durant l’estat d’alarma l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès no ha aturat l’activitat en cap moment, aprovant moltes propostes per Decret d’alcaldia i celebrant un Ple extraordinari per aprovar convocatòries d’ajuts a famílies, autònoms i empresaris afectats per la Covid-19. Durant aquestes setmanes s’han preparat propostes sense aprovar-les però cal aprovar-les per Junta de Govern per poder-les executar. Entre aquestes hi ha permisos d’obres o lliurament de targetes noves per al Punt Verd (que va estar tancat fins a la setmana passada), entre altres”.


CASTELLANO | Este lunes 25 de mayo, a las 19h, se ha celebrado la primera Junta de Gobierno telemática del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès con la aplicación Localretmeet.

A mediados de marzo se decretó el estado de alarma y se tuvo que suspender la celebración de órganos colegiados. El pasado 11 de mayo se aprobó, por Pleno, la celebración a distancia de las sesiones de los órganos colegiados y también la inclusión de esta modalidad de celebración de las sesiones en el Reglamento Orgánico Municipal. Esto ha permitido que, hoy, se haya podido celebrar dicha sesión de la Junta de Gobierno.

La alcaldesa Agnès Ferré ha explicado que “durante el estado de alarma el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès no ha parado la actividad en ningún momento, aprobando muchas propuestas por Decreto de alcaldía y celebrando un Pleno extraordinario para aprobar convocatorias de ayudas a familias, autónomos y empresarios afectados por el Covid-19. Durante estas semanas se han preparado propuestas sin aprobarlas pero es necesario que se aprueben por Junta de Gobierno para poderlas ejecutar. Entre estas están los permisos de obras y entrega de tarjetas nuevas para el Punt Verd (que ha estuvo cerrado hasta la semana pasada), entre otras”.

Comments are closed.