Del 25 a 31 de maig se celebra la XXI Setmana sense fum

ENDOLLAT A LA VIDA 2020

La Regidoria de Sanitat us informa que, del 25 al 31 de maig, se celebra la XXI Setmana sense fum. El lema triat per a la setmana d’enguany és “Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida” i la iniciativa es durà a terme, íntegrament, per mitjans telemàtics, tenint en compte l’excepcionalitat de la situació generada per la Covid-19.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) de la que també forma part la Federació de Municipis de Catalunya -juntament amb altres entitats locals- que persegueix l’objectiu de sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se en el tabac, abandonar el seu consum i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

El lema “Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida!” s’adreça -sobretot- a la població jove, per prevenir que s’iniciï al tabac i, especialment, a les altres formes de fumar: cigarretes electròniques, catximba/xixa, cigarretes fetes a mà, etc.

Per a més informació podeu entrar a http://www.setmanasensefum.cat/index.aspx


CASTELLANO | La Concejalía de Sanidad os informa que, del 25 al 31 de mayo, se celebra la XXI Setmana Sense Fum. El lema escogido para la semana de este año es “Desconéctate del cigarro, enchúfate a la vida” y la iniciativa se llevará a cabo, íntegramente, por medios telemáticos, teniendo en cuenta la excepcionalidad de la situación generada por el Covid-19.

La Semana Sense Fum es una iniciativa de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) y la Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) de la que también forma parte la Federació de Municipis de Catalunya -junto con otras entidades locales- que persigue el objetivo de sensibilizar a la población de la importancia que tiene para la salud el hecho de no iniciarse en el tabaco, abandonar su consumo y poder disfrutar de un ambiente libre de humo y de residuos del tabaco.

El lema “Desconéctate del cigarro, ¡Enchúfate a la vida!” se dirige -sobretodo- a la población joven, para prevenir que se inicie en el tabaco y, especialmente, a las otras formas de fumar: cigarros electrónicos, cachimba/chica, cigarros hechos a mano, etc.

Para más información podéis entrar en http://www.setmanasensefum.cat/index.aspx

 

 

 

Comments are closed.