Del 20 de maig al 16 de juny es podran demanar les subvencions per a professionals autònoms i petites empreses afectades per la Covid-19

fondo_semana_empresa_2020_CARTELL_aut

La Regidoria d’Empresa i Ocupació us informa que, del 20 de maig al 16 de juny, ambdós inclosos, es poden demanar les subvencions per a persones autònomes i petites empreses de la Bisbal del Penedès afectades per la situació generada per la Covid-19.

Finalitat: Donar suport a les persones autònomes, comerços, establiments de restauració i petites empreses de fins a 10 treballadors/es del municipi que hagin hagut de suspendre la seva activitat econòmica o que hagin vist reduïda la seva facturació a conseqüència de la situació generada per la Covid-19 i que continuen fent front a les despeses ordinàries derivades del funcionament dels seus negocis.

Es poden presentar sol·licituds del dimecres 20 de maig al dimarts 16 de juny de 2020 i s’hauran de presentar, exclusivament, de forma electrònica al Registre d’entrada de l’Ajuntament (www.bisbalpenedes.com).

Podeu consultar les bases d’aquesta subvenció al BOPT:

https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20200519&anyp=2020&num=02712&v=i

Si no teniu certificat digital, en aquest enllaç us expliquem com obtenir el certificat idCAT per fer tràmits i gestions en línia: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/15/informacio-sobre-la-sollicitud-i-validacio-del-certificat-digital-idcat-a-lajuntament-de-la-bisbal-del-penedes/

*A partir d’aquest dimecres 20 de maig disposareu de tots els models per sol·licitar la subvenció a la pàgina web municipal.


CASTELLANO | La Concejalía de Empresa y Ocupación os informa que, del 20 de mayo al 16 de junio, ambos incluidos, se pueden solicitar las subvenciones para personas autónomas y pequeñas empresas de la Bisbal del Penedès afectadas por la situación generada por el Covid-19.

Finalidad: Apoyar a las personas autónomas, comercios, establecimientos de restauración y pequeñas empresas de hasta 10 trabajadores/as del municipio que hayan tenido que suspender su actividad económica o que hayan visto reducida su facturación a consecuencia de la situación generada por el Covid-19 y que continúan haciendo frente a los gastos ordinarios derivados del funcionamiento de sus negocios.

Se pueden presentar solicitudes del miércoles 20 de mayo al martes 16 de junio de 2020 y se tendrán que presentar, exclusivamente, de forma electrónica en el Registro de entrada del Ayuntamiento (http://www.bisbalpenedes.com).

Podéis consultar las bases des esta subvención en el BOPT:

https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20200519&anyp=2020&num=02712&v=i

Si no tenéis certificado digital, en este enlace os explicamos cómo obtener el certificado idCAT para hacer trámites y gestiones en línea: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/15/informacio-sobre-la-sollicitud-i-validacio-del-certificat-digital-idcat-a-lajuntament-de-la-bisbal-del-penedes/

*A partir de este miércoles 20 de mayo dispondréis de todos los modelos para solicitar la subvención en la página web municipal.

Comments are closed.