Xerrada amb dos bisbalencs membres del col·lectiu Terra i Taula: Jordi Pascual (Oli Torclum) i Josep Pascual (Rest. Ull de Llebre)

200518 TERRA I TAULA JORDI I JOSEP
El dilluns a les 12h, emetrem -a Youtube- la xerrada “La reinvenció dels professionals autònoms davant la situació generada per la Covid-19”, a càrrec de dos membres del col·lectiu Terra i Taula: Jordi Pascual, productor de Torclum Oli d’Oliva i Josep Pascual, gerent del Restaurant Ull de llebre.
Aquest vídeo s’emmarca dins de les activitats de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació, que es duen a terme de l’11 al 29 de maig: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/07/la-bisbal-del-penedes-celebrara-les-iii-setmanes-de-lempresa-i-locupacio-de-l11-al-29-de-maig/
Una vegada hagi finalitzat l’emissió, la podreu recuperar accedint al mateix vídeo/enllaç.

CASTELLANO | El lunes a las 12h, emitiremos – en Youtube- la charla “La reinvención de los profesionales autónomos ante la situación generada por el Covid-19”, a cargo de dos miembros del colectivo Terra i Taula: Jordi Pascual, productor de Torclum Oli d’Oliva y Josep Pascual, gerente del Restaurant Ull de llebre.
Este vídeo se enmarca dentro de las actividades de las III Semanas de la Empresa y la Ocupación, que se llevan a cabo del 11 al 29 de mayo: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/07/la-bisbal-del-penedes-celebrara-les-iii-setmanes-de-lempresa-i-locupacio-de-l11-al-29-de-maig/
Una vez haya finalizado la emisión, la podréis recuperar accediendo al mismo vídeo/enlace.

Comments are closed.