Ara més que mai: comerç i cuina de proximitat

Les botigues de la Bisbal s’han estat fent molts esforços i ens han ofert molt bon servei durant els darrers mesos i ara, a més, els bars i restaurants ja han pogut obrir les seves terrasses i ens permeten encarregar tapes, pizzes, plats, menús i molt més per emportar.
No et desplacis, queda’t a la Bisbal. Ara més que mai: comerç i cuina de proximitat. Fem que torni el color!

CASTELLANO | Las tiendas de la Bisbal han estado haciendo muchos esfuerzos y nos han ofrecido muy buen servicio durante los últimos meses y ahora, además, los bares y restaurantes ya han podido abrir sus terrazas y nos permiten encargar tapas, pizzas, platos, menús y mucho más para llevar.
No te desplaces, quédate en la Bisbal. Ahora más que nunca: comercio y cocina de proximidad. ¡Hagamos que vuelva el color!
comercbisbal1_E