Del 16 al 19 de maig podreu veure la pel·lícula ‘El viatge de la Marta (Staff only)’ del Cicle Gaudí a www.filmin.cat

el viatge de la marta imatge gaudi

Tal com us vam anunciar dies enrere, el Cicle Gaudí ha engegat una iniciativa en línia que permet recuperar online els títols que han passat per les sales del cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes. Es tracta d’una iniciativa que s’ha engegat gràcies a la col·laboració de la plataforma FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals amb l’objectiu d’apropar el cinema català al màxim de públic possible durant el confinament.

El proper llargmetratge, que es podrà veure, del 16 al 19 de maig, serà ‘El viatge de la Marta (Staff only)’. El dilluns 18 de maig, a les 19h, podreu dialogar amb Neus Ballús, directora, i Sergi López, actor protagonista, a través d’un Instagram Live al canal de l’Acadèmia @academiacinecat.

DETALLS SOBRE EL FUNCIONAMENT:

-Entreu a Filmin https://www.filmin.cat i llogueu “El viatge de la Marta (Staff only)” al seu preu habitual (3,95€) entre el 16 i el 19 de maig.

-Si la llogueu durant aquests dies, guanyareu automàticament un mes de subscripció gratuït a FilminCAT.

-Per participar en les trobades a Instagram Live només heu de visitar el canal d’Instagram de l’Acadèmia @academiacinecat i escriure les vostres preguntes i comentaris. A L’Instagram Live s’hi pot participar independentment del fet que hàgiu llogat la pel·lícula o no.


CASTELLANO | Tal como os anunciamos días atrás, el Cicle Gaudí lleva a cabo una iniciativa en línea que permite recuperar online los títulos que han pasado por las salas del ciclo y dialogar con sus creadores/as y actores/actrices protagonistas. Se trata de una iniciativa que se ha iniciado gracias a la colaboración de la plataforma FilminCAT y el Institut Català De les Empreses Culturals con el objetivo de acercar el cine catalán al máximo de público posible durante el confinamiento.

El próximo largometraje que se podrá ver, del 16 al 19 de mayo, será ‘El viatge de la Marta (Staff only)’. El lunes 18 de mayo, a las 19h, podréis dialogar con Neus Ballús, directora, y Sergi López, actor protagonista, a través de un Instagram Live en el canal de la Academia @academiacinecat.

DETALLES SOBRE EL FUNCIONAMIENTO:

-Entrad en Filmin https://www.filmin.cat y alquilad “El viatge de la Marta (Staff only)” a su precio habitual (3,95€) entre el 16 y el 19 de mayo.

-Si  la alquiláis durante estos días, ganaréis automáticamente un mes de suscripción gratuito en FilminCAT.

-Para participar en estos encuentros en Instagram Live solamente tenéis que visitar el canal de Instagram de la Academia @academiacinecat y escribir vuestras preguntas y comentarios. Se puede participar independientemente del hecho que hayáis alquilado o no la película.