Busques feina? Els consells de la Susana Muñiz et podrien ajudar

200515 SUSANA MUnIZ
Avui a les 12h emetrem -a Youtube- la xerrada “Saps què busquen les empreses? Posa’t en marxa i esbrina-ho: les empreses necessiten persones amb competències transversals i tu seràs una d’elles si les entrenes. Et donem les “receptes” per identificar-les i treballar-les. Posa-t’hi!” a càrrec de la directora de l’oficina d’Adecco del Vendrell, Susana Muñiz.
Una vegada hagi finalitzat l’emissió, la podreu recuperar accedint al mateix enllaç/vídeo.
Aquest vídeo s’emmarca dins de les activitats de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació, que es duen a terme de l’11 al 29 de maig: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/07/la-bisbal-del-penedes-celebrara-les-iii-setmanes-de-lempresa-i-locupacio-de-l11-al-29-de-maig/
 Una vegada hagi finalitzat l’emissió, la podreu recuperar accedint al mateix vídeo/enllaç.

CASTELLANO | Hoy a las 12h, emitiremos -en Youtube- la charla “¿Sabes qué buscan las empresas? Ponte en marcha y averígualo: las empresas necesitan personas con competencias transversales y tú serás una de ellas si las entrenas. Te damos las “recetas” para identificarlas y trabajarlas. ¡Ponte a ello!” a cargo de la directora de la oficina de Adecco del Vendrell, Susana Muñiz.

Este vídeo se enmarca dentro de las actividades de las III Semanas de la Empresa y la Ocupación, que se llevan a cabo del 11 al 29 de mayo: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/07/la-bisbal-del-penedes-celebrara-les-iii-setmanes-de-lempresa-i-locupacio-de-l11-al-29-de-maig/

Una vez haya finalizado la emisión, la podréis recuperar accediendo al mismo vídeo/enlace.