Busques feina? Aquest vídeo amb consells de l’Elena Trilla Coach et podria interessar

Busques feina? L’Elena Trilla, Executive & Personal Coach i membre de Dones d’Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès, ens ofereix la xerrada “Enfoca’t en tu, descobreix el teu potencial i prepara la teva candidatura” adreçada, especialment, a aquelles persones que estan buscant feina.
Aquest vídeo s’emmarca dins de les activitats de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació, que es du a terme de l’11 al 29 de maig: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/07/la-bisbal-del-penedes-celebrara-les-iii-setmanes-de-lempresa-i-locupacio-de-l11-al-29-de-maig/

¿Buscas trabajo? Elena Trilla, Executive & Personal Coach y miembro de Dones d’Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès, nos ofrece la charla “Enfócate en ti, descubre tu potencial y prepara tu candidatura” dirigida, especialmente, a aquellas personas que están buscando trabajo.

Este vídeo se enmarca dentro de las actividades de las III Semanas de la Empresa y la Ocupación, que se lleva a cabo del 11 al 29 de mayo: https://bisbalpenedes.com/web/2020/05/07/la-bisbal-del-penedes-celebrara-les-iii-setmanes-de-lempresa-i-locupacio-de-l11-al-29-de-maig/