Nova entrega de les Píndoles Bisbalenques: els enterraments a l’església

Sabíeu que dins l’església de la Bisbal, en ocasions especials, s’hi han enterrat persones?

Avui us parlem d’aquests singulars enterraments i sobre qui tenia aquest privilegi… una història que porta cua!

Per saber-ne més, podeu consultar el llibre de Benjamí Català Benach “La Bisbal el llarg batec d’un poble al Penedès”, així com també l’obra de Salvador Ferré Miró “El llinatge bisbalenc dels Salbà”, en el qual informa de les diferents ubicacions al llarg i ample de Catalunya on foren sepultats alguns dels membres més destacats d’aquest llinatge.


CASTELLANO | ¿Sabíais que dentro de la iglesia de la Bisbal, en ocasiones especiales, se han enterrado personas?

Hoy os hablamos de estos singulares entierros y sobre quién tenía este privilegio… ¡Una historia que trae cola!

Para saber más sobre este tema, podéis consultar el libro de Benjamí Català Benach “La Bisbal el llarg batec d’un poble al Penedès”, así como también la obra de Salvador Ferré Miró “El llinatge bisbalenc dels Salbà”, en el que informa de las distintas ubicaciones a lo largo y ancho de Catalunya donde fueron sepultados algunos de los miembros más destacados de este linaje.

68 69 70 71