La FEGP obre una plataforma en línia per fer més visibles les empreses i professionals del territori

CAPTURA AQUIDAQUI 2
Captura de la pàgina per cercar una demanda

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha presentat la plataforma ‘Aquí d’aquí’ amb l’objectiu de fer més visibles els projectes i la vàlua de les empreses i els professionals del Penedès i el Garraf i, alhora, crear vincles comercials que podrien contribuir a la recuperació econòmica en un moment cabdal com l’actual, en el qual moltes empreses i professionals s’han vist afectats per la situació generada per la pandèmia de Covid-19.

‘Aquí d’aquí’ és una plataforma en línia que conté uns formularis molt fàcils d’utilitzar i que permeten a les empreses introduir serveis i productes o contactar amb altres empreses per a necessitats específiques.

Segons expliquen des de la FEGP, “La iniciativa es va gestar unes setmanes abans de fer-se evident la pandèmia. La riquesa i diversitat de les comarques del Penedès i el Garraf, millorar-ne el teixit econòmic o potenciar el valor d’empreses locals van són els motius d’iniciar el projecte. La campanya de l’Aquí d’aquí té previst ser un servei prolongat per reforçar la competitivitat del territori, establir xarxes de proximitat professionals i potenciar el consum de Km0 i, ara, per la situació donada amb la crisi sanitària, pot pal·liar els efectes econòmics negatius de l’epidèmia de Covid 19”.

Per a més informació podeu accedir al web www.aquidaqui.cat


CASTELLANO | La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha presentado la plataforma ‘Aquí d’aquí’ con el objetivo de hacer más visibles los proyectos y el valor de las empresas y profesionales del Penedès y el Garraf y, a la vez, crear vínculos comerciales que podrían contribuir a la recuperación económica en un momento caudal como el actual, el que muchas empresas y profesionales se han visto afectados por la situación generada por la pandemia del Covid-19.

Aquí d’aquí’ es una plataforma en línea que contiene unos formularios muy fáciles de utilizar y que permiten a las empresas introducir servicios y productos o contactar con otras empresas para necesidades específicas.

Según explican desde la FEGP, “La iniciativa se gestó unas semanas antes de hacerse evidente la pandemia. La riqueza y diversidad de las comarcas del Penedès y el Garraf, mejorar el tejido económico o potenciar el valor de las empresas fueron los motivos que nos llevaron a iniciar el proyecto. La campaña de ‘Aquí d’aquí’ tiene previsto ser un servicio prolongado para reforzar la competitividad del territorio, establecer redes de proximidad profesionales y potenciar el consumo Km0 y, en estos momentos, para la situación que se ha dado con la crisis sanitaria, puede mitigar los efectos económicos negativos de la epidemia de Covid 19”.

Pera más información podéis acceder a la web www.aquidaqui.cat