Ja us podeu descarregar el programa de la Festa Major 2019 de la Bisbal del Penedès

PROGRAMA_FM_2019_BISBAL_PORT

La Bisbal del Penedès es prepara per celebrar la seva Festa Major, del 14 al 18 d’agost, que comptarà amb una trentena d’activitats tradicionals, populars, culturals, associatives, musicals, esportives i de lleure. Enguany, com a novetat, els grups musicals que protagonitzaran els concerts de les nits del 14 i el 16 d’agost han estat triats pels joves del muncipi, fent-se realitat així la proposta que l’any passat va guanyar el concurs ‘Videobox’, organitzat des de la Regidoria de Joventut. En concret, hi actuaran Adala & the same song band, Auxili, Lágrimas de Sangre i Tapeo Sound System. Els dos dies, després dels concerts, hi haurà música punxada per Ràdio Esventada i Boom Watts Sound Systems.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès continua apostant pel concurs de fotografia de la Festa Major d’Instagram i, aquest 2019, en lloc del Videobox s’ha optat pel Photobox. Per participar-hi caldrà que els participants, durant els concerts dels dies 14 i 16 d’agost, es facin una foto i la publiquin a Instagram amb l’etiqueta #PhotoBoxBisbal i una breu descripció d’una proposta relacionada amb la Festa Major i l’àrea de Joventut.

L’alcaldessa Angès Ferré ha explicat que “la Festa Major bisbalenca es prepara amb la participació i la col·laboració d’un gran nombre d’entitats bisbalenques, així com de persones que organitzen activitats de forma altruista. Sense totes aquestes persones no seria possible tirar endavant una festa tan lluïda com la que, cada any, podem viure a la Bisbal”. Ferré ha afegit que “un dels plats forts és la diada castellera del 15 d’agost, que com cada any, omple el carrer Dr. Robert i la plaça Sant Jordi de gom a gom però, més enllà d’aquesta cita tradicional, hi ha una trentena d’actes programats que valen molt la pena i ens agradaria que tothom els pogués gaudir”.

FERRAN AIXALÀ: PREGONER DE LA FESTA MAJOR 2019

Enguany el pregó de la Festa Major es farà el dimecres 14 d’agost a les 19:30h i anirà a càrrec de l’humorista, guionista i animador de televisió Ferran Aixalà que, tot i haver nascut i viscut la major part de la seva vida a Lleida, fa vuit anys que viu a la Bisbal del Penedès.

FERRAN AIXALA LES 7 POMES LA BISBAL

El Ferran fa vint anys que es dedica al món de l’espectacle i s’ha especialitzat en l’humor i el pallasso,  portant la comèdia a països com Nova York, Jordània, Corea del Sud, Itàlia o França amb els espectacles “Humortal” i “Cops” (EFS Produccions). Ha treballat com a guionista o animador de públic en diversos espais televisius, com ara El Gran Dictat (TV3), Oh happy day (TV3), La Marató (TV3) o El Foraster (TV3), programa en què treballa des de l’any 2015.  Fa dos anys que presenta La Festa dels Súpers (TV3) i, en l’actualitat, també treballa a El Paisano (TVE), Ahora Caigo (A3), Booom (A3), La Hora Musa (TVE), Juego de niños (TVE) i al programa radiofònic Versió Estiu (Rac1). Des de fa 18 anys és cantant del grup Pastorets Rock i ha participat en nombroses obres de teatre, la darrera de les quals ha estat “Delikatessen”, dirigida per Joan Ollé. En l’actualitat compagina la feina a la televisió amb els concerts de ‘Pastorets Rock’ i  monòleg ‘Les 7 pomes’, que es va representar a la Bisbal del Penedès el passat Sant Jordi i que també han programat municipis com Belltall, Bellvei, Pacs del Penedès, Montsonís o la ciutat de Lleida.

ENGUANY TAMBÉ HI HAURÀ GOT REUTILITZABLE

Enguany l’Ajuntament continua apostant per la campanya ‘Oh my got!’ de les regidories de Joventut i Medi Ambient amb l’objectiu de promoure l’ús d’un sol got reutilitzable durant tota la festa major. D’aquesta manera es vol aconseguir que la festa sigui més sostenible, evitant la generació de residus innecessaris. El got es podrà comprar a la barra (servei de bar) de la festa major pel preu d’1€.

OHMYGOT1

↓Trobareu el programa complet al final d’aquesta pàgina↓


PROGRAMA_FM_2019_BISBAL_PORT

CASTELLANO | La Bisbal del Penedès se prepara para celebrar su Fiesta Mayor, del 14 al 18 de agosto, que contará con una treintena de actividades tradicionales, populares, culturales, asociativas, musicales, deportivas y de ocio. Este año, como novedad, los grupos musicales que protagonizarán los conciertos de las noches del 14 y el 16 de agosto han sido escogidos por los jóvenes del municipio, haciéndose realidad así la propuesta que el año pasado ganó el concurso ‘Videobox’, organizado desde la Concejalía de Juventud. En concreto, actuarán Adala & the same song band, Auxili, Lágrimas de Sangre y Tapeo Sound System. 

Los dos días, después de los conciertos, habrá música pinchada por Radio Esventada y Boom Watts Sound Systems.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès continúa apostando por el concurso de fotografía de la Fiesta Mayor de Instagram y, este 2019, en lugar del Videobox, se ha optado por el Photobox. Para participar en él, los participantes, durante los conciertos de los días 14 y 16 de agosto, tendrán que hacerse una foto y publicarla en Instagram con la etiqueta #PhotoBoxBisbal y una breve descripción de una propuesta relacionada con la Fiesta Mayor y el área de Juventud.

La alcaldesa Agnès Ferré ha explicado que “la Fiesta Mayor bisbalenca se prepara con la participación y la colaboración de un gran número de entidades bisbalenques, así como de personas que organizan actividades de forma altruista. Sin todas estas personas no sería posible sacar adelante una fiesta tan lucida  como la que, cada año, podemos vivir en la Bisbal”. Ferré  ha añadido que “uno de los platos fuertes es la diada castellera del 15 de agosto, que como cada año, llena la calle Dr. Robert y la plaza Sant Jordi hasta los topes pero, más allá de esta cita tradicional, hay una treintena de actos programados que valen mucho la pena y que nos gustaría que todo el mundo pudiese disfrutar”.

FERRAN AIXALÀ: PREGONERO DE LA FIESTA MAYOR 2019

Este año el pregón de la Fiesta Mayor se hará el miércoles 14 de agosto a las 19:30h e irá a cargo del humorista, guionista y animador de televisión Ferran Aixalà que aunque nació y ha vivido la mayor parte de su vida en Lleida, hace ocho años que vive en la Bisbal del Penedès.

FERRAN AIXALA LES 7 POMES LA BISBAL

Ferran hace veinte años que se dedica al mundo del espectáculo y se ha especializado en el humor y el payaso, llevando la comedia a países como Nueva York, Jordania, Corea del Sur, Italia o Francia con los espectáculos “Humortal” y “Cops” (EFS Produccions). Ha trabajado como guionista o animador de público en varios espacios televisivos, como por ejemplo El Gran Dictat (TV3), Oh Happy Day (TV3), La Marató (TV3) o El Foraster (TV3), programa en el que trabaja desde el año 2015. Hace dos años que presenta La Festa dels Súpers (TV3) y, en la actualidad, también trabaja en El Paisano (TVE), Ahora Caigo (A3), Booom (A3), La Hora Musa (TVE), Juego de niños (TVE) y en el programa radiofónico Versió Estiu (RAC1). Desde hace 18 años es cantante del grupo Pastorets Rock y ha participado en numerosas obras de teatro, la última de las cuales ha sido “Delikatessen”, dirigida por Joan Ollé. En la actualidad compagina el trabajo en televisión con los conciertos de ‘Pastorets Rock’ y el monólogo ‘Les 7 pomes’, que se representó en la Bisbal del Penedès el pasado Sant Jordi y que también han programado municipios como Belltall, Bellvei, Pacs del Penedès, Montsonís o la ciudad de Lleida.

ESTE AÑO TAMBIÉN HABRÁ VASO REUTILIZABLE

Este año el Ayuntamiento continúa apostando por la campaña ‘Oh my got!’ de las concejalías de Juventud y Medio Ambiente con el objetivo de promover el uso de un solo vaso reutilizable durante toda la fiesta mayor. Des esta manera se quiere conseguir que la fiesta sea más sostenible, evitando la generación de residuos innecesarios. El vaso se podrá comprar en la barra (servicio de bar) de la fiesta mayor por 1€.

OHMYGOT1

PROGRAMA:

PROGRAMA_FM_2019_BISBAL_INT