Jove! Vols triar els grups que actuaran durant la Nit Jove de la Festa Major? T’esperem al CMC el dijous 10 de gener a les 19h

NIT_JOVE_19_c

El proper dijous 10 de gener, a les 19h, el CMC acollirà una reunió oberta, adreçada als joves del municipi, per decidir quins grups actuaran durant la Nit Jove de la Festa Major 2019.

La idea guanyadora del VideoBox 2018 de la Festa Major va ser “que els joves triïn els grups que actuaran a la Bisbal durant la Nit Jove de la Festa Major” i, ara, l’Ajuntament tira endavant aquesta iniciativa, fent realitat la proposta.  L’any 2017 la idea guanyadora va ser la d’emprar gots reutilitzables durant la Festa Major i, enguany, els gots de la Festa Major han sigut reutilitzables i les regidories de Joventut i Medi Ambient han promogut la campanya ‘Oh my got’.

OHMYGOT1


CASTELLANO | El próximo jueves 10 de enero, a las 19h, el CMC acogerá una reunión abierta, dirigida a los jóvenes del municipio, para decidir que grupos actuarán durante la Nit Jove de la Fiesta Mayor 2019.

La idea ganadora del VideoBox 2018 de la Fiesta Mayor fue “que los jóvenes escojan los grupos que actuarán en la Bisbal durante la Nit Jove de la Festa Major” y, ahora, el Ayuntamiento lleva a cabo esta iniciativa, haciendo realidad la propuesta. El año 2017 la idea ganadora fue la de utilizar vasos reutilizables durante la Fiesta Mayor y, este año, los vasos de la Fiesta Major han sido reutilizables y las concejalías de Joventut y Medi Ambient han promovido la campaña ‘Oh my got’.

OHMYGOT1