El dissabte 26 de gener a les 18h podreu veure la pel·lícula ‘El fotógrafo de Mauthausen’ a la Bisbal

el fotografo de mauthausen

El dissabte 26 de gener a les 18h podreu veure la pel·lícula ‘El fotógrafo de Mauthausen’ del Cicle Gaudí a l’Auditori Salbà del CMC.

 

Sinopsi

Amb l’ajuda d’un grup de presoners espanyols que lideren l’organització clandestina del camp de concentració de Mauthausen, Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l’evasió d’uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l’infern del camp de concentració austríac. Milers de negatius que mostren des de dins tota la crueltat d’un sistema pervers. Les fotografies que Boix i els seus companys van aconseguir salvar van ser determinants per a condemnar a alts càrrecs nazis durant el judici de Nurenberg el 1946.

Boix va ser l’únic espanyol que va assistir com a testimoni.

 


FITXA TÈCNICA

Direcció: Mar Targarona

 Guió: Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès

 Música: Diego Navarro

 Estrena: Octubre de 2018

 Durada: 110 min.

 Gènere: Thriller Històric

 Versió: Original en castellà

 Intèrprets:
Mario Casas, Alain Hernández, Macarena Gómez

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas, l’Associació de la Gent Gran.

Per a més informació podeu anar a l’enllaç: https://www.ciclegaudi.cat/


el fotografo de mauthausen

 

CASTELLANO | El sábado 26 de enero a las 18h podréis ver la película ‘El fotógrafo de Mauthausen’ del Cicle Gaudí en el Auditori Salbà del CMC.

 

Sinopsis

Con la ayuda de un grupo de prisioneros españoles que lideran la organización clandestina del campo de concentración de Mauthausen, Francesc Boix, un preso que trabaja en el laboratorio fotográfico del campo, arriesga su vida cuando planea la evasión de unos negativos que demostrarán al mundo las atrocidades cometidas por los nazis en el infierno del campo de concentración austríaco. Miles de negativos que muestran desde dentro toda la crueldad de un sistema perverso. Las fotografías que Boix y sus compañeros consiguieron salvar fueron determinantes para condenar los altos cargos nazis durante el juicio de Nurenberg en 1946.
Boix fue el único español que asistió como testigo.

 


FICHA TÉCNICA

Dirección: Mar Targarona

 Guión: Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès

 Música: Diego Navarro

 Estreno: Octubre del 2018

 Duración: 110 min.

 Género: Thriller Històric

 Versión: Original en castellà

 Intérpretes:
Mario Casas, Alain Hernández, Macarena Gómez

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso la Associació de la Gent Gran.

Para más información podéis ir al enlace: https://www.ciclegaudi.cat/