Les Regidories d’Ensenyament i Medi Ambient oferiran xerrades per fomentar el reciclatge entre els alumnes d’ESO de l’Institut Coster de la Torre

Les Regidories d’Ensenyament i Medi Ambient han organitzat una campanya informativa, adreçada a l’alumnat d’ESO de l’Institut Coster de la Torre, amb la finalitat de fomentar el reciclatge. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès entregarà 30 cubells de plàstic i 30 cubells de paper per fomentar la separació de residus a les aules i oferirà xerrades sobre generació de residus i reciclatge, adreçades als alumnes d’ESO, els dies 14 i 15 de gener. També es penjaran cartells amb informació i recomanacions sobre la separació correcta dels residus a les classes. La Regidora d’Ensenyament i Medi Ambient, Leo Uceda, ha explicat que “aquesta campanya neix amb l’objectiu de fomentar el reciclatge entre els més joves i, així, treballar en l’educació en valors mediambientals i en les bones pràctiques des de la joventut”. Uceda ha afegit que “si aconseguim que els joves reciclin correctament, assegurem les bones pràctiques, en matèria de reciclatge, de cara al futur”.


CASTELLANO | Las Regidories d’Ensenyament y Medi Ambient han organizado una campaña informativa, dirigida al alumnado de ESO del Institut Coster de la Torre, con la finalidad de fomentar el reciclaje. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès entregará 30 cubos de plástico y 30 cubos de papel para fomentar la separación de residuos en las aulas y ofrecerá charlas sobre la generación de residuos y el reciclaje, dirigidas a los alumnos de ESO, los días 14 y 15 de enero. También se colgarán carteles con información y recomendaciones sobre la separación correcta de los residuos en las clases. La Regidora de Ensenyament y Medi Ambient, Leo Uceda, ha explicado que “esta campaña nace con el objetivo de fomentar el reciclaje entre los más jóvenes y, así, trabajar en la educación en valores medioambientales y en las buenas prácticas desde la juventud”. Uceda ha añadido que “si conseguimos que los jóvenes reciclen correctamente, aseguramos las buenas prácticas, en materia de reciclaje, de cara al futuro”.

RESIDUS_B

Comments are closed.