Ahir es van celebrar diversos concerts a l’església i es va presentar el calendari d’Òmnium Baix Penedès dedicat a la Bisbal del Penedès

Ahir diumenge a la tarda l’església de Santa Maria de la Bisbal va acollir diversos concerts. En primer lloc, es va celebrar la V trobada de corals del Baix Penedès, organitzada des d’Òmnium Cultural del Baix Penedès amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. L’acte va començar a les 17h i va comptar amb un concert de la Coral mixta de la Lira Vendrellenca i amb un concert de Prades Cor. Finalment, es va fer una cantada conjunta. A continuació, es va presentar el calendari 2024 d’Òmnium Baix Penedès, dedicat a la Bisbal del Penedès: la portada és obra del fotògraf bisbalenc Raúl Gallego; els textos mensuals històrics han anat a càrrec del també bisbalenc Jordi Ferran Ventosa; i la presentació és de la presidenta d’Òmnium Cultural al Baix Penedès, Mireia Juanola. En acabar, es va fer un berenar a la planta baixa de la rectoria, gentilesa de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Durant el berenar, els assistents van poder adquirir el calendari.

A partir de les 19h, vam poder gaudir del concert de tardor de la Temporada musical a al Bisbal organitzat per l’Associació de Cors Antistiana amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura: “Els valsos de Brahms i altres cançons d’amor”. El directe, que va comptar amb peces de Johannes Brahms, Eduard Toldrà o Frederic Mompou, entre altres, va anar a càrrec de Fòrum Vocal cor de cambra, sota la direcció de Xavier Sans i Fortuny, amb la soprano Ulrike Haller i amb la música de piano de Maria Mauri Fàbregas i Jordi Armengol.


CASTELLANO | Ayer domingo por la tarde la iglesia de Santa Maria de la Bisbal acogió varios conciertos. En primer lugar, se celebró el V encuentro de coros del Baix Penedès, organizado desde Òmnium Cultural del Baix Penedès con la colaboración de la Concejalía de Cultura. El acto empezó a las 17h y contó con un concierto de la Coral mixta de la Lira Vendrellenca y con un concierto de Prades Cor. Finalmente, se hizo una cantata conjunta. A continuación, se presentó el calendario 2024 de Òmnium Baix Penedès, dedicado a la Bisbal del Penedès: la portada es obra del fotógrafo de la Bisbal Raúl Gallego; los textos mensuales históricos han ido a cargo del también bisbalenc Jordi Ferran Ventosa; y la presentación es de la presidenta de Òmnium Cultural en el Baix Penedès, Mireia Juanola. Al finalizar, se hizo una merienda en la planta baja de la rectoría, gentileza del Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Durante la merienda, los asistentes pudieron adquirir el calendario.

A partir de las 19h, pudimos disfrutar del concierto de otoño de la Temporada musical en la Bisbal organizado por la Associació de Cors Antistiana con la colaboración de la Concejalía de Cultura: “Els valsos de Brahms i altres cançons d’amor”. El directo, que contó con piezas de Johannes Brahms, Eduard Toldrà o Frederic Mompou, entre otros, fue a cargo de Fòrum Vocal cor de Cambra, bajo la dirección de Xavier Sans Fortuny, con la soprano Ulrike Haller y con la música de piano de Maria Mauri Fàbregas y Jordi Armengol.