Ja ha començat el Grafftech Fest a la Bisbal del Penedès

🎨 Avui ha començat el festival d’art de carrer de la Bisbal del Penedès!

👩‍🎨Durant el cap de setmana podeu passejar pel carrer Santa Cristina (la pujada de la Riba), la plaça Pau Casals (la pista), l’escola centenària (les cases dels mestres), els safaretjos, l’edifici nou de l’escola Ull de Vent, la plaça de l’Era de Batre (consultori mèdic), el poliesportiu municipal (la part que dona a les vinyes), el CMC (la part del darrere) i veure els artistes treballar en les seves obres.

📍Us adjuntem un enllaç a Google Maps amb totes les ubicacions (tant de les pintures murals que ja existeixen a la Bisbal del Penedès com de les que s’estan fent durant aquest cap de setmana): https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1cVZsHrjJBuMMB99NNbhmWRzrgwWoEpk&usp=sharing

👉Paral·lelament, es faran les següents activitats a l’aparcament de l’escola nova (avda. Baix Penedès s/n):

▪El dissabte 23 de setembre a les 12h: taller de realitat augmentada i virtual
▪El dissabte 23 de setembre de 16h a 20h: taller infantil de pintura mural. ✍️Inscripcions: 646 48 85 26.
▪El diumenge 24 de setembre a les 11h: taller infantil. ✍️Inscripcions: 646 48 85 26.
▪El diumenge 24 de setembre de 17h a 20h: taller de realitat augmentada i virtual

ℹTrobareu més informació sobre el festival, aquí: https://bit.ly/3PltfMu

SONY DSC

🎨¡Hoy ha empezado el festival de arte callejero de la Bisbal del Penedès!

🧑‍🎨Durante el fin de semana podéis pasear por la calle Santa Cristina (subida de la Riba), la plaza Pau Casals (la pista), la escuela centenaria (las casas de los maestros), los lavaderos, el edificio nuevo de la escuela Ull de Vent, la plaza de l’Era de Batre (consultorio médico), el polideportivo municipal (la parte que da a las viñas), el CMC (la parte de detrás) y ver los artistas trabajar en sus obras.

📍Os adjuntamos un enlace a Google Maps con todas las ubicaciones (tanto de las pinturas murales que ya existen en la Bisbal del Penedès como de las que se están haciendo durante este fin de semana): https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1cVZsHrjJBuMMB99NNbhmWRzrgwWoEpk&usp=sharing

👉Paralelamente, se harán las siguientes actividades en el aparcamiento de la escuela nueva (avda. Baix Penedès, s/n):

▪El sábado 23 de septiembre a las 12h: taller de realidad aumentada y virtual
▪El sábado 23 de septiembre de 16h a 20h: taller infantil de pintura mural. ✍️Inscripciones: 646 48 85 26
▪El domingo 24 de septiembre a las 11h: taller infantil. ✍️Inscripciones: 646 48 85 26
▪El domingo 24 de septiembre de 17h a 20h: taller de realidad aumentada y virtual

ℹEncontraréis más información, aquí: https://bit.ly/3PltfMu