L’escriptor colombià Wilson Rogelio Enciso visitarà la Bisbal el 2024 – Ja podeu trobar una de les seves obres a la Biblioteca

Ahir, l’escriptor bisbalenc Julio L. Calderón -a través de la seva entitat cultural- va entregar el llibre ‘El valle de las apariciones’ de l’escriptor colombià Wilson Rogelio Enciso a la regidora de Cultura, Judith Vidal. L’autor de l’obra visitarà la Bisbal per presentar aquesta i altres obres de la seva autoria el 2024. De moment, podeu trobar aquest llibre a la Biblioteca pública. Des d’aquí li donem les gràcies al Julio, i també al Wilson, per fer-nos arribar l’obra.


CASTELLANO | Ayer, el escritor bisbalenc Julio L. Calderón -a través de su entidad cultural- entregó el libro ‘El valle de las apariciones’ del escritor colombiano Wilson Rogelio Enciso a la concejala de Cultura, Judith Vidal. El autor de obra visitará la Bisbal para presentar esta y otras obras de su autoría en el 2024. De momento, podéis encontrar este libro en la Biblioteca pública.
Desde aquí le damos las gracias a Julio, y también a Wilson, por hacernos llegar la obra.