L’Ajuntament s’il·luminarà amb llum blanca avui dijous al vespre amb motiu del Dia Internacional de la Pau

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà, avui dijous 21 de setembre al vespre, amb llum blanca amb motiu del Dia Internacional de la Pau.L’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’any 1981 que el dia d’obertura de sessions cada setembre seria proclamat i observat oficialment com a Dia Internacional de la Pau, dedicat a commemorar i enfortir els ideals de pau dins de cada nació i entre tots els pobles.
Podeu ampliar la informació a l’enllaç: ttp://cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/que-fem/campanyes/campanyes-danys-anteriors/21-de-setembre-dia-internacional-per-la-pau/


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se iluminará, hoy jueves 21 de septiembre al anochecer, con luz blanca con motivo del Día Internacional de la Paz. La Asamblea General de las Naciones Unidas declaró el año 1981 que el día de apertura de sesiones cada septiembre sería proclamado y observado oficialmente como Día Internacional de la Paz, dedicado a conmemorar y fortalecer los ideales de paz dentro de cada nación y entre todos los pueblos.
Podéis ampliar la información en el enlace: http://cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/que-fem/campanyes/campanyes-danys-anteriors/21-de-setembre-dia-internacional-per-la-pau/