Entrevista a Jaume Junqué: els dies 22, 23 i 24 de setembre La Bisbal del Penedès acollirà el Festival GraffTech Fest: el primer festival del món que omplirà de pintures murals amb realitat augmentada tot un municipi

Els dies 22, 23 i 24 de setembre La Bisbal del Penedès acollirà el Festival GraffTech Fest, el primer festival del món que omplirà de pintures murals amb realitat augmentada tot un municipi. Per endinsar-nos en aquest gran esdeveniment hem parlat amb el bisbalenc Jaume Junqué, el CEO de Suite Of Art


Los días 22, 23 y 24 de septiembre La Bisbal del Penedès acogerá el Festival GraffTech Fest, el primer festival del mundo que llena de pinturas murales con realidad aumentada todo un municipio. Para adentrarnos en este gran evento hemos hablado con el bisbalenc Jaume Junqué, el CEO de Suite of Art.