S’adjudiquen les obres de renovació de part de la xarxa d’aigua del Priorat i Can Gordei – Amb aquestes obres es vol millorar l’eficàcia de la xarxa d’abastament d’aigua

La Junta de Govern del passat 15 de maig va aprovar l’adjudicació definitiva de les obres de renovació parcial de la xarxa d’aigua del Priorat i Can Gordei per un import de 493.005,27€ i un termini d’execució de 4 mesos, a l’empresa Irriga Water Solutions S.L. Una vegada signat el contracte, se seguiran els tràmits perquè les obres comencin al més aviat possible.

Les obres de millora de part de la xarxa d’aigua del Priorat i Can Gordei són necessàries per evitar avaries a la xarxa, reduir les fuites i millorar l’eficàcia de la xarxa d’abastament d’aigua al Priorat de la Bisbal i Can Gordei. Així, amb l’obra, s’eliminaran les canalitzacions provisionals i s’instal·laran noves canalitzacions. També se substituiran o inclouran vàlvules reguladores de pressió a la xarxa, per evitar problemes ocasionats per les sobrepressions.

Les obres del Priorat de la Bisbal inclouen el canvi i soterrament de 437 metres de tubs als carrers Zamora, Cuenca, Teruel, Córdoba i la Coruña; el canvi de les vàlvules reguladores al carrer Huesca i a la intersecció del carrer Huesca amb l’avinguda del Priorat; la realització de les unions a la xarxa de l’avinguda del Priorat, en els punts on la canonada no té continuïtat (Sòria, Guadalajara, Cuenca, Zamora, San Sebastián, Burgos i Badajoz), per evitar punts cecs d’acumulació de brutícia i millorar les pressions a la xarxa.

Quant a Can Gordei, les obres inclouen el canvi i soterrament de 693 metres de tub als carrers Llobregat, Ebre, Tordera i Besòs; la instal·lació de 3 vàlvules reguladores al carrer Cinca amb el carrer Noguera Pallaresa, carrer Segre amb l’avinguda de Can Gordei i al carrer Ter amb el carrer Gaià, on també s’instal·larà un comptador volumètric.

Aquestes actuacions de millora compten amb una subvenció de la Diputació de Tarragona per un import de 230.000€.


CASTELLANO | La Junta de Gobierno del pasado 15 de mayo aprobó la adjudicación definitiva de las obras de renovación parcial de la red de agua del Priorat y Can Gordei por un importe de 493.005,27€ y un plazo de ejecución de 4 meses. Las obras se le han adjudicado a la empresa Water Solutions S.L. Una vez firmado el contrato, se seguirán los trámites para que las obras empiecen lo más pronto posible.

Las obras de mejora de parte de la red de agua del Priorat y Can Gordei son necesarias para evitar averías en la red, reducir fugas y mejorar la eficacia de la red de abastecimiento de agua en el Priorat y Can Gordei. Así, con la obra, se eliminarán las canalizaciones provisionales y se instalarán nuevas canalizaciones. También se sustituirán o incluirán válvulas reguladoras de presión en la red, para evitar problemas ocasionados por las sobrepresiones.

Las obras del Priorat de la Bisbal incluyen el cambio y soterramiento de 437 metros de tubos en las calles Zamora, Cuenca, Teruel, Córdoba y la Coruña; el cambio de las válvulas reguladoras en la calle Huesca y la intersección de la calle Huesca con la avenida del Priorat; la realización de las uniones en la red de la avenida del Priorat, en los puntos en los que la tubería no tiene continuidad (Soria, Guadalajara, Cuenca, Zamora, San Sebastián, Burgos y Badajoz), para evitar puntos ciegos de acumulación de suciedad y mejorar las presiones en la red.

En cuanto a Can Gordei, las obras incluyen el cambio y soterramiento de 693 metros de tubo en las calles Llobregat, Ebre, Tordera y Besòs; la instalación de 3 válvulas reguladoras en la calle Cinca con la calle Noguera Pallaresa, calle Segre con la avenida Can Gordei y en la calle Ter con la calle Gaià, donde también se instalará un contador volumétrico.

Estas actuaciones de mejora cuentan con una subvención de la Diputación de Tarragona por un importe de 230.000€.